Zimske buce

Tople i udobne

Kako biti stylish na snijegu? Izdvojili smo najljepše buce za ovu zimu

Iako su originalno dizajnirane kako bi se nosile samo u ekstremno nepovoljnim vremenskim uvjetima, popularne buce danas su neizostavan dio naše zimske garderobe.

Iako su originalno dizajnirane kako bi se nosile samo u ekstremno nepovoljnim vremenskim uvjetima, popularne buce danas su neizostavan dio naše zimske garderobe.

Iako su buce donedavno bile rezervirane isključivo za skijanje i nošenje u ekstremno nepovoljnim vremenskim uvjetima, danas su one jedan od najpoželjnijih komada koje vrlo rado nosimo i na gradskim ulicama. Osim što su vrlo udobne, mekane i tople te kao takve savršene za niske temperature, također su i predivan stylish komad koji savršeno pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji.

Inuikii, Moon Boot i Ugg među prvim su brendovima popularizirali buce kao trendi čizme pa nije nimalo čudno što su njihovim stopama ubrzo krenule mnoge druge modne kuće te high street brendovi. Da su zimske buce must have obuća kada ulice prekrije bijeli prekrivač dokazuju i brojne fashionistice koje rado nose upravo ove trendi komade.

Ako još uvijek niste nabavili svoje zimske buce, posljednji je trenutak za to jer je i više nego jasno kako se od ovog para obuće nećemo odvajati u narednim tjednima. Odlučili smo pronaći nekoliko najtraženijih modela koji će se najviše nositi, i to od talijanskog Monclera koji ove godine ima veliku ponudu inovativnih komada s takozvanim chunky platformama, Prade koja je na tržište plasirala krznene i vodootporne buce, pa sve do modne kuće Isabel Marant koja nas je na prvi pogled osvojila svojim cool vunenim modelima.

No kako zimske buce sve možemo nositi? Iako na prvu izgledaju kao dosta zahtjevan komad koje treba promišljeno kombinirati, one to nikako nisu. Bez problema ih je moguće nositi na različite odjevne kombinacije, od jednostavnog casual stylinga pa sve do elegantnijih lookova, što ih uistinu čini svestranom obućom. Odličan su izbor popularne puffer jakne koje su ove sezone ponovno jedan od it komada, ali u gradskim situacijama mogu dati zanimljivo osvježenje pletenim haljinama ili dugim suknjama. Svi oni koji se čak i tijekom najhladnijih dana usuđuju nositi kraće komade, odlično će stajati uz ‘‘no pants‘‘ trend koji je još uvijek jedan od vodećih ove sezone.

Za koju se god modnu kombinaciju s bucama odlučili, možete biti sigurni da će vam biti toplo i udobno, a pritom ćete i dalje izgledati stylish. U nastavku pogledajte koje smo buce za snijeg izdvojili kao vlastite favorite.

image

Moncler zelene buce za snijeg (750 eura)/Burberry žute čizme za snijeg (820 eura)/Moon Boot srebrne buce za snijeg (275 eura)/Inuikii smeđe buce (320 eura)Moncler smeđe buce s krznom (620 eura)

MYTHERESA/NET-A-PORTER
image

Jimmy Choo zlatne buce za snijeg (1195 eura)/Prada krznene buce za snijeg (1320 eura)/Chloé bijele buce za snijeg (790 eura)/Moncler crne kožne buce s vunenim krznom (860 eura)/Prada bež buce za snijeg (850 eura)

MYTHERESA
Linker
26. travanj 2024 14:48