Anne Hathaway

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
fashion znalka

Kako je Anne Hathaway postala prava ikona stila? Ovo su njezina najupečatljivija modna izdanja

Talentirana glumica iz godine u godinu polako je gradila svoj modni izričaj, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih izdanja kojima je oduševila publiku, ali i kritičare.

Talentirana glumica iz godine u godinu polako je gradila svoj modni izričaj, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih izdanja kojima je oduševila publiku, ali i kritičare.

Anne Hathaway kroz karijeru koja sada traje više od dvadeset godina, osim što je ostvarila zavidne filmske uspjehe i osvojila brojne nagrade, postala je i ikona stila. To ne pokazuju samo modne kombinacije na crvenim tepisima, već i činjenica da je 41-godišnja glumica zaštitno lice talijanskog modnog brenda Versacea, ali i za brend nakita Bvlgari. Većina modnih kritičara smatra kako Anne za svoj besprijekoran izgled može zahvaliti stilistici Erin Walsh s kojom već godinama surađuje.

Gdje god se pojavi, Anne ne može proći nezapaženo. Tako je bilo i ove godine. Nedavno je glumica, koja se proslavila ulogom u filmu "Princezini dnevnici", na dodjeli CFDA nagrada blistala u neobičnoj modnoj kombinaciji od trapera s potpisom brenda Ralph Lauren. Anne je po mnogima bila jedna od najbolje odjevenih te večeri.

image

Oduševila je u traper izdanju Ralpha Laurena

ANGELA WEISS AFP

Blistala je u ove godine u rujnu, kada je samo samo nekoliko dana nakon što ju je na Tjednu mode u Milanu nosila Claudia Schiffer, odlučila odjenuti zelenu haljinu boje limete modne kuće Versace čije je zaštitno lice. Anne ju je nosila na humanitarnom događaju koji je organizirao njezin kolega George Clooney, a mnogi su komentirali da je kao stvorena za nju.

image

Anne u Versace haljini boje limete.

JOHN NACION/SHUTTERSTOCK JOHN NACION/SHUTTERSTOCK

Glumica je bila na Met Gali četiri puta: 2010., 2015., 2018. i 2023. godine, a u sva četiri izdanja je bila potpuno drugačija. Na Met Gali 2010. godine izgledala je poput princeze u šljokičastoj haljini brenda Ralph Lauren, a pet godina nakon dokazala je bezvremensku eleganciju u zlatnoj haljini istog brenda koja joj je pristajala kao salivena. Tri godine kasnije, odnosno 2018. pogodila je temu "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" i izgledala božanstveno u modnoj kreaciji brenda Valentino. Ove godine, talentirana glumica je izgledala seksepilno u bijeloj kreaciji od tweeda modne kuće Versace.

image

Anne Hathaway na Met Gali 2010. u Ralph Laurenu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

image

Met Gala 2015. godine. Glumica je u kreaciji Ralpha Laurena

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

image

Anne Hathaway pogodila je temu 2018. godine u raskošnoj haljini Valentina

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Dok je bila zaštitno lice talijanske modne kuće Valentino, glumica je izašla iz svoje zone komfora i poigravala se s živim bojama. Jedno od najupečatljivijih izdanja je ono u Rimu na modnoj reviji Valentina u jarko rozoj boji. Pamtljiv je i njezin outfit iz Tokija, gdje je oduševila u ljubičastoj mini haljini i visokim štiklama na petu istog brenda.

image

Na reviji modne kuće Valentino u Rimu

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Prošlu jesen na Tjednu mode u New Yorku odjevnom kombinacijom podsjećala je na Andreu Sachs - lika kojeg je utjelovila u hit filmu "Vrag nosi Pradu". Za tu prigodu odjenula je smeđi kožni kaput, ispod kojeg je nosila malu crnu haljinu. Cijeli outfit uparila je s Louboutin klasičnim crnim štiklama. A da bi outfit što više podsjećao na slavni lik, glumica se odlučila za prepoznatljive šiške koje je mlada novinarka nosila u filmu.

image

Glumica je podsjećala na lik kojeg je glumila u filmu "Vrag nosi Pradu"

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Komentirajući svoj stil, za magazin Vogue rekla je da modnu inspiraciju pronalazi u generaciji Z. "Što se tiče modnog izričaja, to je jako zabavna generacija", istaknula je glumica, dodavši da u mladosti nije mogla puno eksperimentirati s modnim kombinacijama, ali da se zato sada voli poigrati s različitim stilovima.

Osim što je ikona modnog stila, Anne je uspješna glumica. Glumila je u raznim filmovima, a za svoju ulogu u filmu "Jadnici" osvojila je i prestižni zlatni kipić. Odnedavno je možemo gledati u filmu "She Came to Me", ali Anne tu ne staje. Uskoro ćemo je gledati u filmovima "Mothers‘ Instinct" i "Idea of You". Za Hathaway bi se moglo reći da joj ruže cvjetaju u poslovnom i privatnom životu. U sretnom braku je s biznismenom Adamom Shulmanom od 2012. godine. Kruna njihovog braka je rođenje dvojice sinova - sedmogodišnjeg Rosebanksa i četverogodišnjeg Jacka.

image

Sa suprugom Adamom Shulmanom ima dva sina

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 04:58