NA PARTYJU

Kao sestre: Cindy Crawford i kći Kaia u elegantnim crnim lookovima

Poznati supermodel i njezina kći Kaia Gerber zablistale su na Planet Omega partyju u New Yorku, pojavivši se u glamuroznim crnim kombinacijama.

Crna boja vječiti je modni klasik s kojim nikada ne možemo pogriješiti, a toga se pravila očigledno drže i slavni supermodel Cindy Crawford te njezina kći Kaia Gerber koje su oduševile pojavivši se u utorak na crvenom tepihu Planet Omega party u New Yorku.

image

Mama i kći oduševile su pojavivši se zajedno na Omega partyju u New Yorku

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Cindy i Kaia izgledale su chic u potpuno crnim odjevnim kombinacijama dok su pritom spremno pozirale fotografima. 57-godišnja Cindy izgledala je senzacionalno u crnoj elegantnoj haljini s istaknutim strukom i lepršavim rukavima, dok je njezina kći, također manekenka, odabrala nešto odvažniju kombinaciju.

Naime, 22-godišnja Kaia odjenula je prozirnu dolčevitu s dugim rukavima ispod koje nije nosila donje rublje te vrlo kratku, plisiranu suknju. Čitav je outfit dodatno istaknula poluprozirnim najlonkama i salonkama na visoku petu, dok je kosu svezala u visoku zaglađenu punđu.

image

22-godišnja Kaia odlučila se za odvažnu dolčevitu ispod koje nije nosila donje rublje

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Cindy i Kaia često se zajedno pojavljuju na eventima gdje gotovo svaki put oduševe senzacionalnim modnim kombinacijama, a često se znaju odlučiti i za matching outfite. Tako su prije dvije godine na dodjeli nagrada InStyle Awards ukrale svu pozornost u usklađenim glamuroznim haljinama sa šljokicama.

image

Privlačile su poglede na dodjeli nagrada InStyle Awards u dugim šljokičastim haljinama

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Inače, mama i kći su prije nekoliko godina snimile zajedničku reklamu za ovaj luksuzni brend satova s kojima Cindy već godinama surađuje. Naime, Crawford je najdugovječnija ambasadorica brenda jer surađuju više od 20 godina, dok je Kaia to posljednjih nekoliko godina. Prava mamina nasljednica.

Linker
21. ožujak 2024 15:27