GLORIA BACKSTAGE

Ljeto na ladanju: Vodimo vas na snimanje s Dorin Zelenikom

Konji, engleski vrt i predivna barokna kurija nedaleko Karlovca bili su najljepša kulisa za ljetni modni editorijal s influencericom Dorin Zelenikom. Na snimanje za Gloriju IN vas vodi Cedevita vitaminska voda.

ROMANTIKA

Biranje haljina, koje je za nju izabrala stilistica Ana Strizić, nije bilo teško jer Dorin i privatno voli nositi romantične kreacije s puno uzoraka i izraženih boja.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

SNOVI

Kako je nakon udaje za poznatog nogometaša Olivera Zeleniku često selila, odlučila se baviti društvenim mrežama, a ovo joj je snimanje ostvarenje dugogodišnjeg sna jer obožava modu.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

ELEGANCIJA

Otkako je postala majka, dane provodi u udobnoj odjeći, a dugu plavu kosu skriva u pundži ili repu. Zato je bila oduševljena elegantnom odjećom i modnim detaljima, a manekenska uloga u editorijalu za Gloriju IN, koji će biti objavljen 15. srpnja, joj je savršeno pristajala.

image

Styling: Ana Strizić

Make-up: Saša Knežević

Snimljeno na

BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

MINIMALIZAM

Elegantan, prirodan i postojan - takav je make-up za Dorin izabrala vizažistica Saša Knežević. Podloga je bila lagana jer Dorin njeguje kožu tijekom cijele godine pa joj je lice bez prištića i nepravilnosti.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

SVJEŽINA

Kako bi Dorin bila hidratizirana i osvježena tijekom vrućeg dana pobrinula se Cedevita vitaminska voda. Njoj se najviše svidio okus limuna i ananasa, dok se Saša i Ana nisu mogle odlučiti između naranče i papaje te limuna i nara.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

Cijeli editorijal čeka vas u novom broju Glorije IN, u subotu 15. srpnja uz Jutarnji list!


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Cedevita vitaminska voda

Linker
29. travanj 2024 10:34