Hit sezone

Ovog proljeća u modi su traper torbice, izdvojili smo favorite iz aktualne ponude

Traper torbe u velikom su se stilu vratile na modnu scenu.

Kada govorimo o glavnim zvijezdama proljeća, nipošto ne smijemo zaboraviti na traper. Bez obzira na to je li riječ o overized jaknama, širokim hlačama ili trendi košuljama od ovog hit materijala, za koji se god odlučili - možemo biti sigurni da nećemo pogriješiti. Naime, ovih dana u svijetu ponovno vlada trapermanija, a komadi koji se posebno ističu kao must have sezone jesu traper torbe. Tog su trenda svjesne brojne trendseterice i it djevojke koje upravo neizostavan modni dodatak od ovog bezvremenskog materijala nose u različitim prilikama, bilo da je riječ o casual, ležernim prigodama ili onim nešto svečanijim.

image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Iako je dominacija traper torbi bila naročito aktualna u 2023., fokus je tada prvenstveno bio na vintage modelima. Ove godine svjetski su modni dizajneri shvatili da postoji određena potrebu za novim traper modelima, a svojim su nas novim kolekcijama naprosto oduševili. Bilo da je riječ o Isabel Marant, Chanelu, Fendiju ili Louis Vuittonu, svi su oni na tržište plasirali hit torbice od trapera koje su nas oduševile na prvi pogled.

image
VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

No s obzirom na to da njihova cijena ipak nije svima pristupačna, u bogatoj aktualnoj ponudi high street i high end brendova odlučili smo pronaći favorite po nešto pristupačnijim cijenama, a da nas izgledom podsjećaju na ranije spomenute dizajnerske komade. Za koje smo se modele odlučili, pogledajte u nastavku.

image

Diesel traper torbica (273 eura)

DIESEL
image

Zara traper torba za nošenje preko ramena (17,95 eura)

ZARA
image

Levi‘s traper torba za nošenje preko ramena (34,95 eura)

LEVI‘S
image

Aldo traper torba (49,77 eura)

ALDO
image

Stradivarius ručna traper torba (15,99 eura)

STRADIVARIUS
image

Pinko traper torba (145 eura)

FARFETCH
Linker
21. travanj 2024 13:50