Streetsyle Paris

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
UPOTPUNJUJU STYLING

Punđa ili raspuštena kosa? Kakva frizura najbolje ide uz dolčevitu, a kakva uz V izrez?

Tiktokerica Lara Rúnarsson snimila je video u kojem otkriva koje su najbolje kombinacije frizure i odjeće. Njezin video je u kratkom vremenu postao viralan i već ima više od tri milijuna pregleda.

Tiktokerica Lara Rúnarsson snimila je video u kojem otkriva koje su najbolje kombinacije frizure i odjeće. Njezin video je u kratkom vremenu postao viralan i već ima više od tri milijuna pregleda.

Od uredno zaglađenih visokih repova pa sve do elegantnih punđi, jesen je doba godine koje nas često zna potaknuti na to da se poigramo svojom frizurom. No osim toga što odabir naše frizure uvelike ovisi o našem ukusu i obliku lica, isto tako može imati veze i s odjećom koju namjeravamo odjenuti za taj dan.

S obzirom na to da su društvene mreže nerijetko izvor modnih inspiracija, nimalo nas ne čudi što je ovaj video postao viralni hit.

Naime, tiktokerica Lara Rúnarsson u jednoj od svojih najnovijih objava odlučila je otkriti koje su to najbolje kombinacije frizure i odjeće koju najčešće nosimo u jesenskim i zimskim danima. Njezin je video u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima preko 3.5 milijuna pregleda. Njemica Lara je inače jedna od omiljeni beauty blogerica i njene savjete prati tisuće ljudi.

@lararunarsson

Do you agree? Hairstyle Sweater Guide ??

♬ Originalton - Lara Rúnarsson

Kako je pokazala u videu, raspuštena kosa najbolje će prvenstveno odgovarati majicama koje imaju gola ramena ili onima bez rukava, ali i dolčevitama. Upravo je dolčevita vječiti klasik jesenske garderobe koji u sebi ima dozu suptilnog seksipila te privlači pozornost gdje god se pojavili.

S druge strane, visoki zaglađeni rep savršeni je izbor za zatvorenije tipove majica, ali i za pulovere s popularnim V izrezom kako tvrdi Lara. U slučaju da se odlučimo za casual hoodicu, ova beauty blogerica savjetuje da odaberemo punđu koja će podići sportski look na novu razinu.

Linker
29. travanj 2024 01:01