NAJDRAŽI KOMADI

Sakoi, kombinezoni i svilene marame: Zavirili smo u ormar trendseterice Valentine Čajo

Poznata zagrebačka frizerka i influencerica oduvijek, kaže, voli modu, a na njezin stil najviše je utjecala baka. U posljednje vrijeme najdraže joj je uskočiti u traperice i običan T-shirt.

Ormar hair stilistice, influencerice i mlade mame Valentine Čajo kako kaže, puca po šavovima jer voli odjeću kvalitetnih materijala koju može nositi godinama i koja ne izlazi iz mode. Kako je u procesu selidbe u veći stan, omiljene komade pokazala nam je u svome salonu kojeg je otvorila krajem prošle godine, a u kojem, kako u šali kaže, ionako živi. Njezina go to kombinacija za svaki dan su traperice i bijeli T-shirt koji, kada je raspoložena, podigne sa zanimljivom svilenom maramom. Trenutačno su joj omiljene domaćeg brenda Andfils koje kombinira na najrazličitije načine.

"Oslikane su ručno na svili i obožavam ih nositi oko vrata, zavezane za torbu, na kosi, mogućnosti su brojne", govori Valentina koja svoje pratitelje na društvenim mrežama oduševljava dobrim frizurama i odličnim, vrlo nosivim komadima iz svog ormara pa smo je zamolili da i nama pokaže mali djelić omiljenih odjevnih kombinacija.

image

Omliljena svakodnevna kombinacija su joj sakoi i traperice

VEDRAN PETEH CROPIX

Valentina je velika zaljubljenica u modu, a priznaje, u svakom trendu pronaći će nešto za sebe, no u zadnje vrijeme više naginje minimalizmu. "Baka je dosta utjecala na moj stil u mlađim danima, ali i dandanas obožavam slušati njezine komentare na moju garderobu. Nas dvije se baš razumijemo. Imam i dosta njezinih komada u svojem ormaru koji su mi posebno dragi", govori Valentina koja voli i bezvremensku odjeću poput kombinezona koje danju nosi na kaubojke, a za večernje prigode na štikle.

image

Tijekom dana je najčešće u čizmama

VEDRAN PETEH CROPIX

"U posljednje vrijeme nemam puno vremena za šoping pa većinom kupujem online, a omiljena mi je stranica The Outnet. Ne skidam se iz oversized sakoa, prsluka i širokih hlača, a nema tko me nije zaustavio i pitao za Bonbon Karla sivi set, hrvatske dizajnerice Karle Primorac", govori Valentina koja voli i uzorke, pogotovo ljeti. Možda najrjeđe nosi haljine, ali ne može odoljeti onima danskog brenda Ganni.

image

Najrjeđe je, kaže, u haljinama

VEDRAN PETEH CROPIX

"Mislim da je ova bijela Ganni haljina komad koji sam najviše iznosila u svom životu i nikada mi ne dosadi", govori Valentina. Za kvalitetnu odjeću nije joj problem potegnuti i preko granice jer obožava srpske dizajnere, od kojih su ih neki od favorita Bataković Belgrade te Ines Atelier. Stil joj se, ističe, u trudnoći nije previše promijenio.

"Od kada sam postala mama, opuštenija sam, ali i prije trudnoće sam nosila tenisice i traperice tako da se to nije puno promijenilo. No, nemam previše vremena za sebe uz novootvoreni salon i malu bebu", objašnjava Valentina koja je baš na dan snimanja proslavila drugi rođendan sina Viga.

Linker
16. travanj 2024 08:14