Sofia Richie bijela majica

 PROFIMEDIA/GLORIA EDIT
Modni klasik

Sofia Richie zna kako nositi bijeli T-shirt, a evo kako ga možemo efektno kombinirati

Baš poput male crne haljine, klasičnog sakoa ili niskih tenisica, bijeli T-shirt je svestrani komad koji se može kombinirati na gotovo svaku modnu kombinaciju. Toga je svjesna i 25-godišnja trendseterica koja ga bira u raznim prilikama te pritom izgleda sjajno.

Baš poput male crne haljine, klasičnog sakoa ili niskih tenisica, bijeli T-shirt je svestrani komad koji se može kombinirati na gotovo svaku modnu kombinaciju. Toga je svjesna i 25-godišnja trendseterica koja ga bira u raznim prilikama te pritom izgleda sjajno.

Bogata nasljednica i model Sofia Richie već nekoliko godina nosi titulu it djevojke i ikone ‘‘tihog luksuza", a njezin stil najlakše možemo opisati kao bezvremenski, elegantan i odlično usklađen. Upravo je ta bezvremenska elegancija okosnica svakog njezinog stylinga, a koji god komad nosila, izgleda nepogrešivo. Jedan od komada kojem je posebno vjerna je bijeli T-shirt, modni klasik koji nema roka trajanja.

Dobra je stvar što je upravo on bazični komad koji gotovo svatko od nas ima u svojoj garderobi i, premda se na prvu možda čini dosadno jednostavan, savršeno se prilagođava gotovo svakoj modnoj kombinaciji. To dokazuje i sama Sofia koja bijeli T-shirt nosi kao sastavni dio svakodnevnog, casual looka, poslovnog stila, ali i večernje elegancije.

Poznata trendseterica voli bezvremenske komade koji outfitu dodaju željenu chic notu. Kaput vrijedan ulaganja sve je što nam je potrebno za ‘‘podizanje‘‘ jednostavnog T-shirta, kao i čarape sa zanimljivim uzorcima koje voli nositi i Sofia. Ona bijeli T-shirt rado kombinira s jednobojnim oversize kaputom, komadom koji nikada ne izlazi iz mode te ga je moguće nositi u raznim prilikama.

image
GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No to je samo jedan od mnogih načina na koje možemo isfurati ovaj bazični komad. Što se tiče svakodnevnog looka s određenom dozom ležerne elegancije, Sofiji su bijeli T-shirt i široke traperice visokog struka omiljeni izbor za opuštene dane, a najčešće ih nosi na udobne tenisice.

image
KHROME/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim u ležernim kombinacijama, 25-godišnja trendseterica T-shirt vrlo često nosi i u nešto svečanijim prilikama. Tako ga rado kombinira zajedno s klasičnim strukiranim odijelima koji su oduvijek bili sinonim za eleganciju te sastavni dio poslovne garderobe.

image
THE HOLLYWOOD CURTAIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako se bijeli T-shirt rijetko ističe kao nešto posebno kada govorimo o najpoželjnijim modnim krpicama, njezinu titulu must have komada nemoguće je osporiti. Za koju se god modnu kombinaciju odlučili, možete biti sigurni da će ova udobna i jednostavna majica u gotovo svakom looku dobro izgledati. Zato smo u nastavku pronašli komade inspirane Sofijinim stilom, a u čijem je fokusu upravo bijeli T-shirt.

image

‘S Max Mara smeđi kaput (465 eura)/Wardrobe.NYC crne tajice (182 eura)/Dolce&Gabbana bijele tenisice (695 eura)/Vince bijeli pamučni T-shirt (80 eura)

MYTHERESA
image

Alexander McQueen crni sako (1890 eura)/Alexander McQueen donji dio odijela (1090 eura)/Stone and Strand zlatne naušnice sa cirkonima (1255 eura)/Gianvito Rossi smeđe lakirane cipele na petu (750 eura)/Vince bijeli pamučni T-shirt (80 eura)

MYTHERESA/NET-A-PORTER
Linker
28. travanj 2024 12:08