Sydney Sweeney

 PROFIMEDIAL
žena sa stilom

Sydney Sweeney svaki put oduševi svojim sofisticiranim i chic modnim kombinacijama

Poznata glumica uz pomoć svoje stilistice Molly Dickson njeguje elegantni, mladalački i ženstveni stil koji nije nimalo dosadan.

Poznata glumica uz pomoć svoje stilistice Molly Dickson njeguje elegantni, mladalački i ženstveni stil koji nije nimalo dosadan.

Neovisno o promjeni trendova, crna boja je uvijek vječni klasik. Noseći nju izgledate elegantno, jednostavno, moćno i samouvjereno. Crnu boju najviše vole ljubitelji modnog minimalizma kao što su Jennifer Aniston, Victoria Beckham i Angelina Jolie. A izgleda da i američka glumica najpoznatija po serijama "Euphoria" i "White Lotus", Sydney Sweeney, koja sa samo 26 godina postaje prava modna ikona, također voli crni minimalizam.

image

Sydney se odlučila za crni kombinezon modne kuće Balmain kojeg je uparila s crnim Givenchy kaputom

DIGGZY/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nedavno su mladu glumicu snimili na ulicama Los Angelesa u sofisticiranom crnom outfitu od glave do pete. Naime, Sydney se odlučila za crni kombinezon modne kuće Balmain kojeg je uparila s crnim Givenchy kaputom. Cijelu kombinaciju zaokružila je klasičnim crnim Jimmy Choo štiklama.

image

Polako, ali sigurno postaje modna ikona

DIGGZY/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Sydney uz pomoć njezine stilistice Molly Dickson njeguje elegantni, mladalački i ženstveni stil koji uz to nije nimalo dosadan. Dvadesetšestogodišnjakinja bez problema kombinira klasičnu eleganciju s modernim i trendi komadima s kojima privlači poglede. Besprijekorna je bila i na njujorškoj premijeri filma "Anyone But You" u prosincu prošle godine. Naime, Sweeney je odjenula dugu glamuroznu haljinu brenda Miu Miu sa šljokicama i visećim svjetlucavim elementima te crnim remenom koji je naglasio njezin vitak struk.

Također je na premijeri romantične komedije u Sydneyu odabrala najhrabriji look. Naime, Sweeney je nosila potpuno prozirnu bijelu haljinu drapiranog kroja modne kuće Givenchy. Ispod haljine glumica je nosila donje rublje iste boje - bralette grudnjak i gaćice visokog struka.

S obzirom na to da na crvenom tepihu izgleda besprijekorno, ni ne iznenađuje da su je vodeći modni brendovi angažirali kao zaštitna lica za kampanje. Tako je bila zaštitno lice za talijansku modnu kuću Miu Miu i američki brend Tory Burch. Nedavno je Sydney postala i globalna ambasadorica francuskog brenda za njegu kose Kérastase.

A kako niže suradnje s poznatim brendovima, tako gradi zavidnu glumačku karijeru. Osim spomenutih serija "Euphoria" i "White Lotus", 26-godišnjakinju ćemo gledati u akcijskom filmu "Madame Web" gdje će glumiti s Dakotom Johnson i Emmom Roberts, a film izlazi na Valentinovo. U ožujku joj izlazi psihološki horor "Immaculate", a također će glumiti s legendarnom Julianne Moore u trileru "Echo Valley".

Što se tiče njezinog ljubavnog života, od 2018. godine u sretnoj je vezi s 15 godina starijim biznismenom Jonathanom Davinom. A od veljače 2022. godine su i zaručeni.

Linker
26. travanj 2024 05:39