Mango Bridal

 PROMO
Izbor dana

U Mangu smo pronašli bridal outfite za prije i nakon vjenčanja

Španjolski high street brend pojačao je svoju Capsule kolekciju koja je ispunjena kvalitetnijim komadima namijenjenima za svečane prilike.

Španjolski high street brend pojačao je svoju Capsule kolekciju koja je ispunjena kvalitetnijim komadima namijenjenima za svečane prilike.

Haljinu za dan vjenčanja mladenke više ne traže isključivo u specijaliziranim salonima, niti je više za "savršenu vjenčanicu" potrebno odvojiti veliku svotu novca. Online trgovine i omiljene modne adrese na kojima i inače shoppingiramo sve češće uključuju bijele komade u svoju ponudu koji se slobodno mogu okarakterizirati kao bridal. Osobito ako volite jednostavne i elegantnije modele haljina po povoljnim cijenama, jednostavno je u high street trgovinama pronaći vjenčanice, haljine za djevojačku zabavu ili pak one u koje se možete preodjenuti nakon ponoći.

image

Slip haljina s perjem (240 eura)

PROMO
image

Haljina s velikim cvijetom i šljokicama (240 eura)

Promo

Mango je obogatio svoju Capsule kolekciju bijelim komadima koji su savršeni za vjenčane prilike - pronašli smo nekoliko dugih, slip haljina. Jedna od njih obogaćena je mekanim perjem, a drugi model haljine prekriven je suptilnim šljokicama i detaljem cvijeta na dekolteu. Mladenke koje ne žele haljinu mogu odabrati elegantni kombinezon s dodatkom perja ili pak savršeno bijelo odijelo. Mango u ponudi trenutno ima i rajf s mrežicom, veliku bijelu mašnu za ukras frizure te jedne savršene bijele sandale s predimenzioniranom mašnom.

image

Sandale s mašnom (159,99 eura)/ velika mašna za kosu (29,99 eura)/ mrežica s kristalima (29,99 eura)

PROMO

Zanimljivo će izgledati, kao alternativa za klasični veo, dugi plašt na vezanje koji seže do poda. Satenska mini haljina s puf rukavima poslužit će kao opcija za nakon ponoći - ili kao vjenčanica, ako ste se poveli za trendom mini vjenčanica koje su u fokusu 2023. godine. Cijene se kreću do 300 eura, a pozitivna strana ovakvih vjenčanica, odijela i kombinezona je što se nakon vjenčanja mogu nastaviti nositi u svečanim prilikama.

image

Kombinezon s perjem (370 eura)/ dugi plašt na vezanje (150 eura)

PROMO
image

Odijelo od čipke (300 + 200 eura)/ mini satenska haljina (240 eura)/ top s perjem (240 eura)

PROMO
Linker
02. svibanj 2024 14:56