Elegantna mladenka

Udala se jedna od naših najpopularnijih fitness Influencerica: Blistala na njezin najljepši dan

Martina Boščić, poznatija kao Martina Boss, proteklog se vikenda udala za dugogodišnjeg partnera Dina

Martina Boščić, na Instagramu poznatija kao Martina Boss, udala se prošlog vikenda za dugogodišnjeg partnera Dina. I dok su kroz vikend prijatelji i poznanici objavljivali Instagram storyje iz svog kuta, Martina se tek danas odlučila objaviti svoje fotografije i pratitelje počastiti malim uvidom u svoj veliki dan.

Uz galeriju fotografija Martina je napisala da se "udala za svog najboljeg prijatelja" te je uz tekst dodala i datum vjenčanja, 23. rujna. Na fotografijama se vidi da se influencerica odlučila za tradicionalnu bijelu vjenčanicu srcolika izreza bez naramenica čiji se nabrani korzet širi u jednostavnu, a raskošnu dugačku suknju A kroja s visokim bočnim izrezom. Martina je haljinu upotpunila bijelim sandalama s remenčićem ukrašenim cirkonima, a od nakita je, uz zaručnički prsten, nosila samo male biserne naušnice. Dino se pak odlučio bezvremensku klasiku crnih hlača i bijele košulje upotpuniti leptir mašnom i bež sakoom kojeg je nosio raskopčanim te jednostavnim crnim mokasinama.

Za lokaciju svadbe odabrali su Opatiju, a ceremonija se održala pred užim krugom obitelji i prijatelja. No kroz objavljene fotografije, Martina je otkrila da im se pridružio i njezin ljubimac, psić maltezer imena Sa čije dogodovštine Martina redovito dijeli s pratiteljima na Instagramu. Osim toga, Martina je prije nekoliko tjedana otkrila da je djevojačka zabava uključivala putovanje s najbližim prijateljicama, a sudeći po fotografijama tema djevojačke bila je bijela boja.

Martinu Boss sa 184 tisuće pratitelja na Instagramu jedna je od najpopularnijih domaćih influencerica, a svoju je internetsku slavu uspješno pretočila u poduzetništvo. Tako ju sada, osim kao lice s vodeće društvene mreže, poznajemo i kao osobnu trenericu te vlasnicu dva brenda - Boss fit koji uključuje sportsku odjeću i opremu te Bosskini pod kojim su linije njezinih kupaćih kostima. Na društvenim je mrežama prisutna gotovo cijelo desetljeće i od tada uspješno gradi karijeru koju je iz virtualnog svijeta vrlo dobro pretočila i u onaj stvarni. Koliko je uspješna u izgradnji svog poslovnog carstva otkrila nam je prije dvije godine u razgovoru povodom izlaska nove linije njezinih kupaćih kostima koji su se rasprodavali u tren oka: "Navala je ogromna, samo ću reći da su se u jednom danu neki već rasprodali i već radimo na novoj narudžbi tj. nadopuni kolekcije", kazala je tada Martina.

Linker
20. travanj 2024 03:03