Olivia Wilde 

 Profimedia
Stilski zaokret

XXL torba i još veće platforme: Olivia Wilde u Parizu nosi kulerske modne kombinacije

Glumica i redateljica jarke i pastelne nijanse zamijenila je crnom bojom i odvažnim modnim kombinacijama.

Glumica i redateljica jarke i pastelne nijanse zamijenila je crnom bojom i odvažnim modnim kombinacijama.

Olivia Wilde dobro nosi Saint Laurent - na Tjednu mode koji se održava u Parizu, glumica i redateljica sjedila u prvom redu modnog showa, a dan nakon, viđena je u chic izdanju koje nije toliko tipično za njezin modni stil.

Glumica često nosi fluidne haljine ili jednostavne kombinacije s plavim traperom i t-shirtom, a sada se odlučila za rock-glam look, s baršunastim Saint Laurent sakoom, bijelom košuljom, ispranim trapericama širokih nogavica i cipelama na visoku platformu. U ruci je nosila jednu od omiljenih luksuznih torba koju celebrityji rado biraju prilikom putovanja - veliku prošivenu torbu francuske modne kuće.

image

Street look na pariškom Tjednu mode

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Najbolje se osjećam dok nosim traperice niskog struka, tenisice i sportsku majicu, tada sam nezaustavljiva", rekla je u jednom od prošlih intervjua, a kako se našla na pariškom modnom događaju, kombinaciju je posvetila francuskoj kući Saint Laurent. Na predstavljanju kolekcije, oduševila je obožavatelje u maksi haljinu od prozirnog materijala preko kojeg je nosila dugi kaput iz prethodne Saint Laurent kolekcije, a kulerski element dobila je nošenjem njihovih prepoznatljivim sunčanim naočalama crne boje. Haljina koju je nosila imala je i kapuljaču koja je prekrila njezinu frizuru, a kako je otkrila na Instagram Storyju, kapuljača je držala sve na mjestu i nije skliznula s kose zahvaljujući "ekstremno snažnom ljepilu".

image
MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Na reviji kuće Saint Laurent

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Glumica, koja je na crvenom tepihu često nosila Gucci, posljednje vrijeme radije bira Saint Laurent, pa se i na premijeri filma "Babylon", u prosincu prošle godine, pojavila u sličnom glamuroznom outfitu crne boje, s naglašenim make-upom na očima i prepoznatljivom ležerno valovitom kosom.

image

Na premijeri filma ‘Babylon‘

AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 09:55