PRESS/GLORIA EDIT
Glamur za kraj

Za doček nadolazeće godine make-up napravite poput Chiare Ferragni: Donosimo prijedlog paleta

Ove sezone popularan je snažan kolorit koji je nemoguće ne primijetiti, a moćne boje make-upa idealne su za odvažan ulazak u novu godinu.

Ove sezone popularan je snažan kolorit koji je nemoguće ne primijetiti, a moćne boje make-upa idealne su za odvažan ulazak u novu godinu.

Jedna od najistaknutijih stilskih ikona današnjice, 36-godišnja Talijanka Chiara Ferragni, poznata je po kolorističkim eksperimentima. Milanska modna blogerica, dizajnerica i poduzetnica prava je majstorica za kombiniranje make-upa s glamuroznim haljinama i nakitom.

image

Chiara Ferragni

MARCO PROVVISIONATO/IPA-AGENCY

Chiara ima i vlastiti brend šminke, koji ove sezone pršti intenzivnim bojama, počevši od paleta sjenila kojima voli "produbljivati" svoj pogled. Takvi proizvodi osobito su zahvalni jer sadrže "sve u jednom" za najraznolikije načine uljepšavanja, a ne zauzimaju mnogo mjesta u torbici.

image

Ove sezone u paletama drugih brendova dominiraju jake boje

PRESS
image

U doba blagdanskih proslava popularne su odvažnije kombinacije

PRESS

Ove sezone u paletama drugih brendova dominiraju jake boje kojih se ne treba bojati, jer itekako su pogodne za profinjene stilske transformacije. Tim više što vrlo izražajne nijanse dolaze u kompletu s onima nježnijima, kako bi se mogle pomiješati i razraditi do željenog intenziteta. I jednostruka mono sjenila mogu se koristiti na sličan način jer imaju superfine teksture za "nadogradnju". Uostalom, za posebne efekte i nije nužno sjenilo - dovoljan je već potez olovkom ili maskarom u boji.

image

1. Chiara Ferragni Extreme Pink, 35 € (263,70 kn); 2. CATRICE Magic Christmas Story - The Nutcracker,10,50 € (79,11 kn); 3. PRADA Dimensions - Pulse paleta, 80€ (602,76 kn); 4. ARMANI Eye Tint tekuće sjenilo, 38,79 € (292,26 kn)

PRESS/GLORIA EDIT

Premda se uobičajeno smatra da su najelegantnija protuteža jako istaknutim očima usne u neutralnim tonovima, ili obrnuto, u doba blagdanskih proslava popularne su odvažnije kombinacije, pa se intenzivne boje istodobno nalaze na očima i usnama. Upravo takve kombinacije daju licu izražajnost i upadljivost - što je poželjno u posebnim prigodama, kakvo je i slavlje u posljednjoj noći u godini.

image

1. RABANNE Eyephoria Handbag Palette - Paradise Lost, Then Found, 41,75 € (314,56 kn); 2. CHANEL Rouge Coco Bloom ruž, 45 € (339,05 kn); 3. HERMÈS Ombres d‘Hermès - Vegetales, 103 € (776,05 kn); 4. PUPA Vamp! Emerald Green maskara, 14,90 € (112,26 kn)

PRESS/GLORIA EDIT
Linker
27. travanj 2024 21:49