Uvijene, čvrste, felksibilne, voluminozne, ”efekt umjetnih”, intenzivne boje, ”do neba”... maskare puno obećavaju, no kada treba odabrati idealnu, potraga može potrajati.

 MAYBELLINE NY PR
TIKTOK BEAUTY

5 maskara za manje od 20 eura o kojima se priča na TikToku

Pronašli smo najbolje maskare po pristupačnim cijenama koje slove za favorite na TikToku.

Pronašli smo najbolje maskare po pristupačnim cijenama koje slove za favorite na TikToku.

Uvijene, čvrste, fleksibilne, voluminozne, "efekt umjetnih", intenzivne boje, "do neba"... maskare puno obećavaju, no kada treba odabrati idealnu, potraga može potrajati. Pronašli smo najbolje maskare po pristupačnim cijenama za očaravajući pogled u svakoj prilici.

Iako originalno potječe iz drevnog Egipta, maskara je u svijetu make-upa za 21. stoljeće i dalje ključ uspješnog make-upa. Bilo da želite postići izgled zavodljivih očiju ili strastvenog pogleda, konačni rezultat sjajnog make-up looka zapravo ovisi o dobroj maskari. No, koji odabrati? Imamo popis najboljih primjeraka odobrenih od strane generacije Z na TikToku i to po pristupačnim cijenama.

Maybelline New York Sky High

image

Maybelline NY Sky High, 10,60€

PR

Maskara Cils Sensational brenda Maybelline New York je dragi kamen u svijetu maskara, koju svatko mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Nudi "beskonačni volumen" bez grudica, a tome svjedoče milijuni korisnica koji je obožavaju na TikToku.

essence Lash Princess False Lash Effect

image

essence Lash Princess False Lash Effect, 4,20€

PR

Ova maskara za volumen s vlaknastom četkicom konusnog oblika za efekt umjetnih trepavica je dokaz da maskare ne moraju koštati bogatstvo da bi bile kvalitetne. Obećaju duljinu i dramatičan volumen, kao i efekt umjetnih trepavica, a sve to bez parabena, parfema i alkohola.

L‘Oréal Paris Volume Million Lashes

image

L‘Oréal Paris Volume Million Lashes, 11,90€

PR

Dobro poznata maskara Volume Millions de Cils iz brenda L‘Oréal Paris, koja već ima više od 49 milijuna pregleda na društvenim mrežama, postala je nezaobilazan izbor kada tražite učinkovit proizvod po povoljnoj cijeni. Njezina voluminozna formula obećava da će trepavice postati tri puta deblje, bez grudica.

Rare Beauty Perfect Strokes Universal

image

Rare Beauty Perfect Strokes Universal, 13€

PR

Brend Selene Gomez sve više osvaja srca. Njezina poruka? Promovirati slobodno samoizražavanje, svaki dan, bez zadrške Za to, pjevačica i dizajnerica svojoj publici nudi maskaru za volumen laganog sastava, prikladnom za sve tipove trepavica.

Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow

image

Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow, 10,90€

PR

Prva maskara na svijetu koja ima transformirajuću četkicu. Naime, ako je zakrenete na jednu stranu, njezina četkica se pretvara u četkicu za volumen, a okretom na drugu stranu u četkicu za produljivanje. TikTokeri obožavaju Max Factor, o čemu svjedoče brojke od 2,6 milijuna pregleda za njihove maskare.

Linker
27. travanj 2024 07:45