ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Kao u devedesetima

Jeste li već probali ovaj trik s rumenilom u koji se kune i Emily Ratajkowski?

Nanošenjem rumenila na neke strateške točke slavni model oponaša učinak izlaganja suncu te postiže prirodan sjaj na licu.

Nanošenjem rumenila na neke strateške točke slavni model oponaša učinak izlaganja suncu te postiže prirodan sjaj na licu.

Samo trideset sekundi i malo rumenila potrebno vam je za mali šminkerski trik kakav koristi slavni model Emily Ratajkowski kako bi postigla svjež izgled, kao da joj je ten lagano obojilo sunce, ali bez opasnosti za kožu. Jedna od najpoznatijih ljepotica inspiraciju je pronašla u devedesetima, a u kratkom videu koji je snimila za Vogue, otkrila je i da je vrlo sklona rumenilu.

„Koristim puno rumenila kad se šminkam, a kada me drugi šminkaju, uvijek im govorim: Još rumenila, još!”, govori manekenka na snimci dok lagano nanosi rumenilo prstima na jagodice. Dok je utapkavala malo rumenila na greben nosa dodala je kako je njena tehnika zapravo stara više od 30 godina. „To je trik iz devedesetih, malo naglaska na mjestima na koja sunca udara”, objasnila je.

Nanošenjem rumenila Emily prilično dobro oponaša učinak izlaganja suncu te postiže prirodan sjaj na licu. Po njenoj metodi, rumenilo treba nanijeti malo više na obrazima nego što većina nas uobičajeno radi, jer tako izgleda prirodnije te ga ona nanosi „gotovo ispod očiju”.

Svjež, osunčan izgled, dakle, i nije teško postići, samo je potrebno malo vještine i kvalitetno rumenilo. Ratajkowski je rumenjenje obavila za manje od 30 sekundi, odmaknuvši se kako bi vidjela što je napravila. „Već možete vidjeti koliko živahnije izgledam”, zaključila je.

image

True Match Le Blush rumenilo iz L‘Oreala za svjež ten. Prilagođava se koži te se odlično slaže uz specifičnu nijansu tena. Nijansa 120 Sandalwood Pink, cijena oko 11 eura

L‘OREAL
image

Revolution Fast Base rumenilo u stiku kremaste je teksture, lako se razmazuje, namijenjeno je za obraze i usnice. Nijansa Peach, cijena oko 9 eura

REVOLUTION
image

Miracle Pure Infused tekuće rumenilo iz Max Factora dugotrajna je formula koja sadrži hijaluronsku kiselinu, skvalen i hidratantni kompleks. Nijansa 02 Sunlit, cijena oko 15 eura

MAX FACTOR
Linker
28. travanj 2024 22:10