Drastična promjena

Kakva transformacija! Rihanna pokazala svoju novu frizuru

Poznatu pjevačicu fotografi su "uhvatili" u Santa Monici, a ono što je privuklo pozornost bio je njezin pixie cut, frizura koju je nosila na samom početku svoje karijere.

Početak nove sezone uvijek donosi želju za promjenom, a brojne trendseterice i poznate it djevojke tu priliku koriste za promjenu frizure. Rihanna, koja je i inače poznata po čestim transformacijama kada je riječ o njezinoj kosi, toga je itekako svjesna, a ovog se puta odlučila za drastičan rez. Osim skraćivanja dugačke kose, Rihanna ju je i dodatno posvijetlila pa je sada plavuša. Tridesetšestogodišnju pjevačicu fotografi su "uhvatili" u Santa Monici, a ono što je privuklo pozornost bio je njezin novi pixie cut, trendi frizura koju je nosila na samom početku svoje glazbene karijere.

image

Rihanna je sličnu frizuru nosila na samim počecima svoje karijere

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nova frizura pjevačice samo je još jedan znak da je pixie cut jedan od najpopularnih beauty trendova ove sezone, što nas zapravo nimalo ne čudi jer se zapravo radi o jednostavnoj frizuri koju je lako održavati i nije potrebno previše vremena za njezino stilliziranje. Sve što je potrebno jest osušiti kosu, a zatim samo posegnuti za sprejom koji će joj dati željenu teksturu.

Ova kratka frizura prati oblik glave, a ove se sezone ponovno vraća u modu. Još 1960-ih godina ovaj odvažni rez popularizirala je legendarna Twiggy ošišavši se na, za ono doba, šokantno kratku frizuru koja će, po svemu sudeći, dominirati i u sezoni koja je pred nama.

Inače, Rihanna se ovih dana u potpunosti posvetila svom brendu Fenty Beauty, lansiravši u siječnju potpuno novi proizvod, uniseks balzam za usne pod nazivom Skin Lux Balm. Glavna zvijezda kampanje bio je njezin odabranik, reper ASAP Rocky s kojim je u vezi od 2020. i imaju dvojicu sinova, RZA Athelstona i Riota Rosea.

Linker
21. travanj 2024 12:21