ALESSANDRO ZENO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Haus Labs

Mišljenja o ružu Lady Gage su podijeljena, testirala sam ga

Lady Gaga samo je jedna u nizu zvijezda koje su lanisirale svoje make-up proizvode. No, jedan njezin proizvod je "zaludio" društvene mreže. Riječ je o Atomic Shake Lip Lacqueru koji brend opisuje kao tekući ruž visoke postojanosti, sa super sjajnim završetkom koji traje i traje.

Lady Gaga samo je jedna u nizu zvijezda koje su lanisirale svoje make-up proizvode. No, jedan njezin proizvod je "zaludio" društvene mreže. Riječ je o Atomic Shake Lip Lacqueru koji brend opisuje kao tekući ruž visoke postojanosti, sa super sjajnim završetkom koji traje i traje.

Iako se ne šminkam svaki dan i lagala bih kad bi rekla suprotno, kada biste zavirili u moju torbu, jedna stvar koju bi sigurno pronašli je nekoliko proizvoda za usne. Usne su mi obično poprilično suhe, pa pokušavam koristiti proizvode s hranjivim i hidratantnim svojstvima. Ipak, kad se šminkam, uvijek je naglasak na usnama. Možda dio toga leži u tome što i ne znam dobro našminkati oči. Volim intenzivne boje, a omiljene su mi nijanse crvene. Već neko vrijeme su mi na društvenim mrežama iskakali video recenzije jednog proizvoda - radi se o Haus Labs Atomic Shake Lip Lacquer. Riječ je o proizvodu iz ponude brenda slavne pjevačice Lady Gage, a baš ovaj proizvod i sama pjevačica nerijetko nosi.

Nakon što sam pogledala nekoliko videa u kojima su influenceri isprobavali upravo ovaj proizvod i imali poprilično oprečna mišljenja, odlučila sam da je vrijeme da ga testiram. Naime, jedni su bili oduševljeni sjajnim finišem i postojanošću za koju su tvrde da je "otporna na poljupce", dok drugima proizvod nije bio toliko postojan. Ja sam odabrala nijansu Ruby Shine Blue Red - intenzivnu crvenu sa sjajnim finišem - a naručila sam ga sa službene stranice Hause Labsa (doduše, dostava se malo odužila).

Općenito brend Lady Gage je nastao na clean make-up postulatima. Ističu kako je kozmetika veganska i nije testirana na životinjama što mi je dodatni plus. Iz Haus Labsa naglašavaju kako je cijela formula izrađena posebnom formulom: fleksibilni polimeri koji stvaraju film daju ružu osjećaj prozračnosti i lagane težine. Ekstrakt morskih algi djeluje na zaglađivanje, njegu i povećanje volumena usana, a za kraj donosi visoki sjaj.

Moram priznati da me na prvi pogled nije oduševio. Ambalaža je poprilično jednostavna, a bijela kartonska kutija djeluje kao da je od recikliranog papira. Iskreno, pakiranje mi ionako nije nešto što je presudno. Ipak, važno je prije nanošenja pročitati upute o korištenju jer je pomalo drugačiji od standardnih proizvoda za usne.

Prije no što ga nanesete, proizvod je potrebno nekoliko sekundi protresti. Zatim možete koristiti ravni dio aplikatora ili malu ravnu četkicu za nanošenje proizvoda na jednu po jednu usnu. Važno je držati usne odvojene i dopustiti proizvodu da se osuši 10 do 15 sekundi kako bi se formirao sjajni zaštitni sloj. Ako slučajno pritisnete usne ili stvorite neujednačenu površinu, nanesite još jedan tanki sloj i pustite da se osuši 30 sekundi. Iako se možda na prvu čini komplicirano doista nije. Jednom kad napravite cijeli postupak, sljedeći ćete ga put ponoviti bez problema.

image

Iako nisam nikakav stručnjak za make-up, boja i sjaj su me oduševili

Privatni album

Nakon prvog nanošenja, bila sam oduševljena. Intenzivna crvena s doista visokim sjajem mi se jako svidjela. Bila sam impresionirana osjećajem na usnama, završnim rezultatom i pigmentacijom od prve aplikacije. Nakon što sam ruž nanijela po pravilima, odmah sam isprobala hoće li se skidati i nije. Izašla sam s prijateljicama i sve do jedne su me pitale koji ruž nosim, što je definitivno veliki plus. Postojanost je bila odlična. Iako sam stalno provjeravala trebam li ga ponovno nanijeti, nije bilo potrebno. Izdržao je nekoliko sati. Isprobala ga je i moja prijateljica i njoj je bio odličan. Budući da je namijenjen super glossy izgledu, pretpostavila sam da bi mogao biti malo ljepljiv. Međutim, pokazalo se potpuno suprotno. Formula je bila kao da nemam ništa na usnama.

No, drugi put kad sam ga nanijela, nisam bila zadovoljna. Čini se kako sam prerano spojila usne ili ga ipak previše nanijela - i nastala je poprilična katastrofa. Naime, stajao je neko vrijeme, no nakon što sam popila vode, krenuo se skidati. I to u komadićima, što mi je pokvarilo dojam jer sam u jednom trenutku ostala posve bez ruža. I tad je prvi put da mi se i transferirao na zube gdje je poprilično postojano odlučio ostati, imun na mnoge pokušaje skidanja. To mi je veliki minus. No, nisam odustala i Haus Labs ruž otad sam nanijela još puno puta i doista sam zadovoljna - samo mu se zaista treba posvetiti pažnja i u miru ga nanijeti kako bi iz njega izvukli maksimum.

Je li vrijedan hypea? Pa rekla bih da je. Doista nisam naišla na proizvod koji bi toliko imao sjajan efekt na ustima, a da je pritom toliko postojan. Cijena mu je 29,95 eura. Nije malo, ali stvarno dugo traje. Bih li ga kupila opet, apsolutno da. Je li to ruž koji bi nosila svaki dan? Pa da se doista šminkam svaki dan, bih. Iduće na što ciljam iz ponude Hause Labsa je tekući puder o kojem svi govore. Mislim da će to biti iduća investicija - samo da pogodim nijansu.

Linker
26. travanj 2024 04:49