nova sezona

Naša novinarka odabrala je pet make-up proizvoda za ovo proljeće, jednim proizvodom je osobito oduševljena

Krenula sam u shopping s jasnim ciljem budući da se dosad nisam pretjerano šminkala, pa sam svoju kozmetičku torbicu odlučila upotpuniti onim proizvodima koji će činiti osnovu mojih lookova.

Proljeće je doba u godini kada se rješavamo teških make-up proizvoda koje inače koristimo u hladnim mjesecima i uvodimo određene promjene u svoju beauty rutinu. Iako nisam netko tko prečesto koristi šminku, već sam najviše fokusirana na skincare proizvode, kada sam dobila priliku da odaberem svojih pet make-up favorita za ovo proljeće, nisam dvojila ni sekunde oko toga što želim u svojoj kozmetičkoj torbici, a u shopping sam otišla u najbliži dm.

Umjesto pudera koji su često "preteški" za lice tijekom visokih temperatura i učestalog znojenja te ih osobno ni inače ne nosim, odabrala sam toniranu BB kremu. Nakon što sam ih isprobala nekoliko, na kraju sam odabrala NIVEA Essentials BB kremu za svijetli ton kože. S obzirom na to da je riječ o dnevnoj kremi koja ujednačava ten i umanjuje vidljivost pora, a ujedno i hidratizira, činila mi se kao savršeno rješenje za diskretno prikrivanje sitnih nesavršenosti na licu. Zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj mineralima i provitaminom B5, već pri prvom nanošenju bilo mi je jasno da koža dobiva potrebnu hidrataciju i poprima zdraviji izgled. Uza sve to, SPF kao zaštita od sunca koju ne treba zanemariti ni u jednom dijelu godine, bio mi je samo još dodatni plus da se odlučim za ovaj proizvod.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

U svakoj kozmetičkoj torbici neizostavna je i dobra maskara, a premda sam imala prilike birati između mnogo njih, na kraju sam ipak odabrala Maybelline New York Lash Sensational Maybelline 01 Very Black maskaru. Osim toga što je riječ o proizvodu brenda koji je već dugo prisutan na tržištu i s godinama je stekao status it prozivoda, Lash Sensational maskara po mišljenju mnogih vizažistica jedna je od najboljih u svijetu. Čim sam ju isprobala, odmah sam znala da je riječ o maskari koji ću nastaviti nositi. Njezina zakrivljena lepezasta četkica razdvaja i naglašava apsolutno svaku trepavicu, a osim toga što ih vizualno produljuje, savršeno definira trepavice bez stvaranja neželjenih grudica.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

Kada je došao red na biranje proizvoda za usne, našla sam se u problemu. Iako ponekad znam nositi ruž za usne, najčešće u nekoj večernjoj varijanti, za svakodnevni make-up kao pristupačnije mi se rješenje učinilo sjajilo. Testirala sam ih i isprobala nekoliko, ali posebno me oduševilo Maybelline Lifter Plump sjajilo za usne 002 Mauve Bite s hijaluronskom kiselinom. Ovo sjajilo ima formulu koja učinkovito zaglađuje i poboljšava konturu usana, a jednostavno je za nanošenje, što me još više osvojilo.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

S obzirom na to da imam zelene oči, prilikom biranja sjenila prvenstveno sam tražila nijansu koja će dodatno naglasiti njihovu boju. Isprobala sam nekoliko sjenila tople narančaste, crvene i zlatne boje, a na kraju sam se odlučila za brončanu paletu Eveline cosmetics Charming Mocha sjenila. Riječ je o paleti koja sadrži čak 12 intenzivno pigmentiranih boja inspiriranih kavom s različitim završecima. Nijanse su harmonijski usklađene, a njihova formula savršeno se stapa i pritom kreira željeni izgled. Osim toga, ova paleta sadrži profesionalnu obostranu četkicu za preciznu primjenu te je sasvim jednostavna za korištenje.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX
image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

U proljeće mnogi u svojoj make-up rutini mijenjaju rumenila i bronzere u kamenu za ona tekuće teksture. S obzirom na to da je brend Aura nedavno predstavio svoje novitete, odlučila sam, između ostaloga, isprobati i njihovo tekuće rumenilo koje me odmah osvojilo. Radi se o Radiant tekućem rumenilu 261 Happy nijanse s blagim shimmerom koje decentno naglašava obraze, a budući da sam izrazito svijetle puti, odabrala sam najsvjetliju nijansu koja je za mene bila pun pogodak. Osim toga, zahvaljujući aplikatoru koje sadrži, rumenilo je sasvim jednostavno za nanošenje te je za isto potrebno tek nekoliko sekundi.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX
image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX
image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

U dm-u možete iskoristiti odličnu promociju sve do 30. travnja jer kupnjom dva ili više proizvoda odabrane dekorativne kozmetike u prodavaonicama dm-a ili u dm online shopu, uz predočenje svoje dm active beauty kartice možete ostvariti 15x više bodova, a za kupnju u prodavaonicama dm-a u vrijednosti iznad 25 eura na dar se dobiva kozmetička torbica. Isto tako, beauty inspiraciju možete pronaći u svim prodavaonicama dm-a i dm online shopu, dok najnovije trendove možete provjeriti i u dm katalogu prvog te šesnaestog u mjesecu. U kupovini sam koristila i ‘Moj dm‘ aplikacija za pametne telefone koja, između ostaloga, donosi individualne preporuke proizvoda, praktičan skener te sve nove kupone.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX
image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x dm

Linker
16. travanj 2024 14:09