Prekrasna glumica

Novi rez i boja: Odličan novi look modne ikone Nicole Kidman

Slavna glumica koju mnogi nerijetko svrstavaju u žene koje imaju najviše stila, na društvenim mrežama je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira s hit lookom.

Nicole Kidman odlučila se za promjenu frizure i ošišala dugu kosu, a novim imidžem pohvalila se i na društvenim mrežama. Izgleda da ni slavna glumica nije mogla odoljeti vodećem trendu, pa je odabrala dulju varijantu popularnog boba, poznatog i pod imenom lob. No osim novog reza, svoju prepoznatljivu strawberry-blonde nijansu kose zamijenila je svjetlijom icy blonde bojom. Glumačka zvijezda pohvalila se slojevitim i razbarušenim bobom i oduševila 9,9 milijuna pratitelja. "Vječna ljepota Nicole Kidman", "Predivna" i "Nicole još izgleda lijepo kao i uvijek", samo su neki od komentara obožavatelja.

Oscarovka je uz fotografije objavila i story na kojem su vizažistica Gucci Westman i slavni frizer Adir Abergel koji je i zaslužan za njezin novi look. Nicole se pobrinula da joj i outfit bude besprijekoran. Pozira u kratkom topu bez rukava, kožnoj jakni s kapuljačom i kožnim hlačama - iza kojeg stoji slavna modna kuća.

"Balenciaga je bila sa mnom u nekim od najvažnijih trenutaka u mom životu, od vjenčanja do crvenog tepiha i dodjele Oscara", rekla je 56-godišnjakinja u prosincu 2023., kada je postala globalna ambasadorica brenda.

image

Nicole Kidman u seriji "Expats"

AMAZON/EVERETT/PROFIMEDIA

Nicole smo zadnji put s bobom mogli vidjeti u novoj mini seriji "Expats", koja prati život tri Amerikanke u Hong Kongu. Naime, Kidman je skratila kosu na dužinu ispod brade za potrebe snimanja serije koja je od siječnja dostupna na platformi Amazon Prime. No nakon snimanja vratila se svojoj uobičajeno dugoj kosi, koju posebno voli stilizirati u uvojke.

image

Nicole Kidman često kosu stilizira u uvojke

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK

Kidman trenutačno snima novi erotski triler "Babygirl", u kojem će utjeloviti uspješnu izvršnu direktoricu koja se upušta u ljubavnu aferu sa svojim znatno mlađim stažistom. Osim toga, krajem 2023. je potvrdila da će snimati treću sezonu HBO-ovog serijala "Male laži", što su fanovi dočekali s oduševljenjem. Očekuje se kako će Kidman i Reese Witherspoon glumiti u novim epizodama, ali i producirati ih kao i dosad.

Linker
26. ožujak 2024 15:04