Znanost za ljepotu

Osnovan je novi klub koji će obožavati sve ljubiteljice vrhunske kozmetike

Plastični kirurg Mladen Duduković i estetski liječnik Jakov Jurčević među stručnjacima su koje je Lancôme angažirao da daju savjete o koži svim članicama njihovog Skin Science Cluba, među kojima je i glumica Judita Franković Brdar.

Djeluju li kreme za lice doista onako kao što želimo i očekujemo? Koliko su učinkovite kreme protiv bora? Što možemo očekivati od seruma, doprinose li uistinu punoći i blistavosti kože? Žene koje mnogo ulažu u njegu više se ne zadovoljavaju marketinškim obećanjima, jer upućenije su u kozmetičku tematiku više nego prije i stoga očekuju profesionalna objašnjenja temeljena na znanstvenim dokazima.

image

Dr. Mladen Duduković, menadžerica Ivana Petković Čevra, dr. Jakov Jurčević i edukatorica Darija Šeremet

John Pavlish

Upravo stoga je legendarni francuski brend Lancôme pokrenuo Skin Science Club – online klub u kojem su okupili brojne stručnjake, autoritete u svojim područjima, koji će na svima razumljiv način objašnjavati znanost o njezi kože. Sve je veća potreba za razumijevanjem kako djeluju aktivni sastojci, te inovativnih tehnologija koje pomiču granice, a odabrani stručnjaci su tu da bi to razjasnili, podijelili svoje ekspertize i savjete za sve tipove kože.

image

Nove članice Lancome Skin Science Cluba

John Pavlish

Među tim stručnjacima su plastični kirurg Mladen Duduković i estetski liječnik Jakov Jurčević, koji su sudjelovali na prvom ‘live‘ predstavljanju Lancôme Skin Science Cluba. Na panelu pred uglavnom ženskom publikom, u kojoj je bila i glumica Judita Franković Brdar, dr. Duduković i dr. Jurčević odgovarali su na pitanja o trendovima u estetskoj medicini - a postavljala ih je Ivana Petković Čevra, Advocacy & Communication Lead za L‘Oreal Luxe diviziju. A Darija Šeremet, Education manager za L‘Oreal Luxe, fokusirala se na specifičnosti brenda Lancôme te objasnila kako se on prilagođava trendovima i metodama za poboljšanje kože i njezine funkcionalnosti.

image

Nakon pregleda uređajem Skin Screen postavlja se dijagnoza kože

John Pavlish

Naravno, da se ponovno istaknula važnost SPF zaštite pa je predstavljen novi UV Expert Supra Screen – fluid za svakodnevnu njegu s faktorom zaštite 50+. Predstavljeni su i novi proizvodi iz linije Rénergie, koja je rezultat 40-godišnjeg istraživanja i revolucionarnih formula.

image

Novi proizvodi iz linije Renergie

John Pavlish

Osim kozmetičke njege, u fokusu Lancômea su i beauty tehnologije a koliko je precizan njihov najnapredniji uređaj za dijagnozu kože, Skin Screen, uvjerile su se sve uzvanice koje su se odvažile suočiti sa stvarnim stanjem. Skin Screen, naime, mjeri 12 ključnih kliničkih parametra kože - teksturu, crvenilo, smeđe mrlje, vidljive i začepljene pore, bore i fine linije, čvrstoću, razinu hidratacija, UV efekt i 3 parametra posvećena konturi očiju. Taj uređaj toliko je precizan u dijagnostici, da ga je dr. Duduković poželio imati u svojoj privatnoj poliklinici. Ivana Petković Čevra tog mu dana to nije mogla obećati, ali je pozvala sve uzvanice da se učlane u Skin Science Club - prijavom na newsletter na web stranici Lancômea.

Linker
28. ožujak 2024 16:17