John Legend

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Loved01

Povoljno rješenje: John Legend otkrio da pore čisti trakicama koje su za svačiji džep

Glazbeniku je kod stvaranja kozmetičke linije najvažnije bilo kreirati proizvode koji su pristupačni i fokusirani na osobe tamnije boje kože.

Glazbeniku je kod stvaranja kozmetičke linije najvažnije bilo kreirati proizvode koji su pristupačni i fokusirani na osobe tamnije boje kože.

Američki glazbenik John Legend, autor i izvođač brojnih hitova, dobitnik deset Grammyja i mentor u showu The Voice pridružio se sve većem broju celebrityja koji su zakoračili na područje kozmetike i najavio vlastitu liniju za njegu kože, zvučnog imena Loved01. Lansiranje je najavljeno za veljaču, pa dok obožavatelji sitno broje, John je u razgovoru za The Cut detaljno opisao kako i kojim proizvodima njeguje kožu te otkrio da su među njima i trakice za mitesere koje stoje nevelikih sedam dolara.

Rituali njege

Legendu je kod stvaranja linije najvažnije bilo kreirati proizvode koji su pristupačni i fokusirani na osobe tamnije boje kože. Otkrio je kako sa suprugom Chrissy Teigen nerijetko isprobava i razmjenjuje proizvode za njegu. I u desetoj godini braka često se prepuštaju zajedničkim ritualima njege i to je vrijeme u kojem se najbolje međusobno povezuju. Za zdravlje i ljepotu John obavezno spava osam sati noću i svaki dan popije barem osam čaša vode, a u redovnoj njezi koristi širok raspon proizvoda, od luksuznih do onih iz drogerija.

image

Chrissy Teigen i John Legend zbližavaju se i tijekom rituala njege

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izabrala Chrissy

Za pranje lica i tijela počeo je koristiti proizvode iz vlastite linije, kad ju je već pokrenuo, a za eksfolijaciju i ublažavanje hiperpigmentacija koristi Lancerove jastučiće Gentle Exfoliating Pads. Za pojačanu hidrataciju izabrao je Pitera Facial Treatment Mask brenda SK-II ili, kako je rekao, izabrala mu je Chrissy. Potom opet slijede ulja za lice i tijelo Loved01 koja sadrže suncokretovo ulje i namijenjena su intenzivnoj hidrataciji.

image

Lancer jastučići Gentle Exfoliating Pads; 75 dolara

LANCER
image

Pitera Facial Treatment Mask brenda SK-II; 139 dolara

SK-II

Miteseri van!

Može se reći da Legend ima dobro osmišljenu i cjelovitu njegu kože, a kako je otkrio, posebno ozbiljno shvaća rješavanje crnih mitesera, pa mjesečno ide na barem jedan ili dva profesionalna tretmana lica koji su usmjereni ponajviše na ekstrakciju mitesera s crnim vrhovima. Između tretmana, u kućnoj se njezi oslanja na Original Deep Cleansing Pore Strips brenda Bioré koji neće opteretiti ničiji džep – pakiranje sa 14 trakica stoji povoljnih sedam dolara.

image

Original Deep Cleansing Pore Strips učinkovite su i povoljne, smatra John

Bioré

Trakice sadrže hamamelis koji omogućuje dubinsko čišćenje i izvlačenje nečistoća iz kože nosa, područja lica na kojem se crni miteseri najčešće "ukorijenjuju".

Linker
29. travanj 2024 02:53