IZAKOVA X LUNILOU

Izabel Kovačić predstavlja novu kolekciju: Spoj elegancije, luksuza i održivosti

Predstavljena je IZAKOVA x lunilou kolekcija, jedinstvena fuzija stila i ekološke osviještenosti koja slavi eleganciju i zeleniju budućnost.

Poduzetnica i influencerica Izabel Kovačić nastavlja svoju misiju održive mode kroz novu kolekciju IZAKOVA x lunilou kojom želi inspirirati sve kroz spoj luksuza i održivosti. Vlasnica brenda lunilou osmislila je kolekciju u kojoj je naglasak na kvaliteti i ekološkoj odgovornosti.

image
Irina & Matej
image
Irina & Matej
image
Irina & Matej
image
Irina & Matej

""Ova kolekcija je nastavak misije koju lunilou i ja živimo i stvaramo. U svakom šavu, svakom detalju, osjeća se naša predanost prema kvaliteti i ekološkoj odgovornosti. Ovo nije samo moda, ovo je naš doprinos ljepšoj i zdravijoj planeti. Ovo je prilika da svaka žena izgleda predivno, a da se pritom i osjeća dobro zbog toga", izjavila je Izabel predstavljajući novu kolekciju u kojoj je svaki materijal i svaki detalj pomo odabran, a naglasak je na funkcionalnosti i estetici te zelenijoj budućnosti. Svaki materijal je eco-friendly, stvoren da omogući svim ženama da izgledaju i osjećaju se fantastično.

image
Irina & Matej
image
Irina & Matej
image
Irina & Matej
image

Hair - Teuta Mesaroš
Make-up - Simona Antonović
Modeli - Karla Kirschner i Izabel Kovačić

Irina & Matej
image

Nova kolekcija vas očekuje na www.lunilou.com

Irina & Matej
Linker
25. travanj 2024 12:54