Jennifer Lopez

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Luksuzni simbol

Jennifer Lopez ide u teretanu: Sportski grudnjak, čvrsti mišići i – ‘birkinica‘ preko ruke

S istim je primjerkom legendarne Hermesove torbe, čiji modeli stoje od 10.000 pa do vrtoglavih 250.00 dolara, glazbenica i glumica već više puta snimljena pri odlasku na vježbanje.

S istim je primjerkom legendarne Hermesove torbe, čiji modeli stoje od 10.000 pa do vrtoglavih 250.00 dolara, glazbenica i glumica već više puta snimljena pri odlasku na vježbanje.

Sportski grudnjak s dodatnim trakicama, crne tajice, čvrste nadlaktice, zategnuti trbušnjaci, bijele tenisice i - „birkinica” preko ruke: tako izgleda Jennifer Lopez kad ide u teretanu. Mnogi će među nama ručnik, rezervne čarape, dezić i ostalo najvjerojatnije potrpati u neku sportsku torbu ili ruksak, no slavna J.Lo ne odriče se simbola luksuza ni kada odlazi na znojenje. Štoviše, s istim je primjerkom legendarne Hermèsove torbe, čiji modeli stoje od 10.000 do vrtoglavih 250.00 dolara, već više puta snimljena pri odlasku na vježbanje. Luksuzni dodatak bile su joj i sunčane naočale sa zlatnim okvirom, piše Harper‘s Bazaar.

image

Sportsko izdanje, čvrsti mišići i luksuzni simbol

RIWE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Uz svijetlu majicu bijela torba

BLACKBELT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Samo dan prije, zvijezda komedije „Vjenčanje za umrijeti”, na vježbanje se uputila u crnoj odjevnoj kombinaciji dugačkih rukava i s istom crnom „birkinicom”, no kad je ranije ovog tjedna za vježbanje odjenula svijetloplavu majicu i višebojne tajice, odjevnoj je kombinaciji prilagodila i torbu te je izabrala bijelu varijantu. Ona crna „birkinica”, dakle, nije neki stari primjerak koji više nije „za van” pa je dobila drugu namjenu, kako smo mogli pomisliti, nego je promišljen dodatak odjeći. Potvrda tome je i izdanje megazvijezde snimljeno koji dan prije toga – Jennifer je napuštala Tracy Anderson Studio, u kojem redovno vježba, odjevena u zelene tajice s uzorkom i bijeli kratki top, pa je i torba bila prilagođena odjeći – tog je puta J.Lo odabrala ljetni Diorov model u bež boji. I čaša s energetskim napitkom, valja primijetiti, svaki je put prilagođena stylingu.

image

Jennifer Lopez redovno vježba u studiju Tracy Anderson i pažljivo osmišljava outfit za vježbanje

LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 17:28