osvježen dizajn

Proljeće u znaku lepršavih haljina: Diana Viljevac ima odličnu novu kolekciju koja osvaja na prvu

Hrvatska dizajnerica svoje kreacije prilagođava ženskoj figuri, a novi modeli ističu se nježnim bojama i ručno rađenim detaljima.

Dizajnerica Diana Viljevac, bez čijih haljina žene više ne mogu zamisliti važne prigode, pripremila je novu proljetno/ljetnu kolekciju, koja plijeni pažnju svojom kreativnošću, ali i vrhunskom izvedbom.

U elegantnoj minimalističkoj proljetnoj kolekciji ističu se lepršave haljine od mnogima omiljene ljetne tkanine - viskoze, osvježene ženstvenim, nježnim koloritom i dizajnom koji odiše prepoznatljivim potpisom, a istovremeno je potpuno drugačiji od svih haljina iz prošlih kolekcija. Neke od haljina osvježene su samo senzualnim prorezima pa i u tamnim bojama postižu dinamičan izgled, dok je dio kolekcije prožet jednostavnom elegancijom dodatno naglašen naborima i formom koja naglašava figuru.

image
KARMEN POZNIć

Kada su u pitanju modeli jednostavnih silueta događa se kontrast s dinamičnim bojama, a to su uglavnom duge haljine, savršene za, primjerice, ljetna vjenčanja. Ipak, u kolekciji dominiraju midi haljine, a upravo je midi, idealna dužine za sve dnevne i večernje prigode.

Dizajnerica naglašava kako su vrhunac ove kolekcije haljine s ručno izrađenim ukrasima, besprijekorno odrađenog dizajna kako bi se istaknula ženstvenost i detaljima koji svakoj dami koja je odjene daje specifičan modni identitet.

Kod odabira boja, Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je i prepoznatljiva, budući da vjeruje da takav pristup ženama daje mogućnost vrlo malim intervencijama u vidu modnih dodataka pretvoriti kreaciju iz nevjerojatno elegantne u onu koja je nosiva u svakodnevnim prilikama.

image
KARMEN POZNIć
image
KARMEN POZNIć

Posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela. I u proljetno/ljetnoj kolekciji Dijane Viljevac, korištena je čipka, ali i dodaci od romantičnog tila i jedno posebno iznenađenje – mini haljina podcrtana vintage notama, a oplemenjena raskošnim cvjetnim uzorkom.

image
KARMEN POZNIć

Modni brend Diane Viljevac, otkako je osnovan 2009. godine, ističe se visokom kvalitetom, probranim materijalima i dizajnima stvorenima za isticanje ženske figure na suptilan i elegantan način. Nosile su ga brojne hrvatske zvijezde poput Jelene Rozge, Severine i Danijele Martinović.

image
KARMEN POZNIć
Linker
16. travanj 2024 16:02