hit torba

Raquel Rakitić nosi torbicu u IT boji sezone: Istražili smo ponudu sličnih komada

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca otkrila je kako su zajedno bili na crvenom tepihu glazbenih nagrada. Par je još jednom dokazao da znaju kako se dobro modno uskladiti, ali i što se nosi ove godine.

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Mauri bio je na dodjeli Latin Grammy nagrada koja se ove godine održala u Sevilli. Raquel je na društvenim mrežama otkrila kako su bili iznimno elegantni za tu priliku. Dok se Ivan se odlučio za klasično sivo odijelo, Raquel je izgledala zanosno u dugoj efektnoj crnoj haljini koju je uparila sa zlatnim sandalama i zlatnom Dolce & Gabbana Sicily torbicom koju već godinama trendseterice rado biraju. Riječ je o popularnom modelu čija je cijena 1650 eura.

Mnoge slavne dame ne mogu odoljeti ovoj praktičnoj torbici sada već klasičnoj torbici, a Sicily model se tako nalazi u ormarima i Kate Middleton i Monice Bellucci. Sicily torba se smatra vječnim klasikom, a dolazi u nekoliko veličina i boja, ali i različitih tekstura, pa tako možete izabrati ne samo model od kože već i onaj od umjetnog krzna ili ukrašen kristalima.

image

Dolce & Gabbana torba u zlatnoj boji košta 1650 eura.

PRESS Dolce & Gabbana

Ove sezone hit su zlatne i srebrne metalik torbice. Metalik torbice bile su najveći hit početkom 2000-ih no neko vrijeme su bile u drugom planu. Slavni modni magazin Vogue početkom godine pisao je da će metalik boja biti hit ove godine i nikako nije pogriješio jer metalik komade možemo vidjeti doista posvuda- od high street komada pa do kolekcija slavnih dizajnerskih brendova.

Potaknuti Raquelinom torbicom, izdvojili smo nekoliko komada zlatnih torbica koje će se odlično uklopiti kako u svakodnevnu tako i party kombinaciju za vrijeme koje je pred nama.

image

Zara 39,95€, Zara 19,95€, Zara 17,95€, Mulberry 901,46€

PRESS
image

Stradivarius 19,99€, Stradivarius 15,99€, Stradivarius 15,99€, Zara 39,95€

PRESS
image

Michael Kors 175,50€, Pull&Bear 25,99€, Mascara London 29,61€, Kazar 94,99€

PRESS
Linker
22. travanj 2024 13:12