SENJA VILD
Blossom

Statement naušnice glavna su zvijezda nove A‘MARIE kolekcije

Volimo modne kolekcije koje u sebi sadrže esenciju proljeća, uz savršenom kombinaciju stila, materijala i teksture.

Volimo modne kolekcije koje u sebi sadrže esenciju proljeća, uz savršenom kombinaciju stila, materijala i teksture.

Proljeće u ormar priziva komade od čipke, svile, lepršave krojeve i uzorak cvijeća, a time se prilikom stvaranja nove kolekcije vodila i dizajnerica Anamarija Brkić koja stoji iza brenda A‘MARIE. Inspirirana buđenjem i proljećem, dizajnerica je ovaj put objedinila kolekciju naziva Blossomm kroz modne dodatke - naušnice. Posy - zapanjujući par naušnica od staklenih perli koje predstavljaju delikatnu ljepotu bijelog cvijeta te Bloom naušnice, koje su izrađene preciznošću i pažnjom za detalje kako bi stvorile izvrsne komade nakita koji će privući baš svačiji pogled.

image
SENJA VILD

Inače, kolekcija spaja različite teksture, od reljefne čipke do brušene svile, kako bi stvorila jedinstvene komade koji odražavaju proljetnu energiju, a nosivi su od jutra do mraka, ovisno o željenom izgledu. Glavnu ulogu igraju upravo asimetrija u dizajnu i odabir materijala koji prizivaju ljepše i toplije dane. Dizajn cvijeća na svijetlim, puderastim, žutim te crnim i zelenim materijalima nadopunjavaju zanimljivi prorezi, detalji i već prepoznatljive A‘MARIE vrpce koji se vežu u mašne, naglašavajući struk, leđa i ramena.

image

Fotografija: Senja Vild
Model: Katarina Filipović
Šminka: Sonja Kvesić
Kosa: Mijo Majhen
*Snimano u prostoru showrooma TRIKA

SENJA VILD
image
SENJA VILD

"Svaka je kolekcija ponovna prilika za preispitivanje, pa tako svakom novom sezonom, svakim danom, satom upravo to pokušavamo. No, ipak postoji nešto u promjeni godišnjeg doba što izaziva želju da pogledamo svijet na potpuno novi način. Iako se nova godina slavi u siječnju, najveći pomak zasigurno osjećamo u proljeće. Sunce počinje sijati duže, priroda počinje cvjetati i rasti, rađaju se i bude nove ideje, a mi izlazimo iz sivih dana zime. Prenošenjem tog osjećaja ‘obnove‘ u našu novu kolekciju kroz prekrasan kreativan proces nastao je BLOSSOM", govori dizajnerica Anamarija Brkić.

image
SENJA VILD

Korišteni materijali su pamuk, svila, čipka, brušena viskoza, metalik šljokice, koji pristaju tijelu i prozračni su. Svaki komad ručno je izrađen, s ciljem da svaki detalj bude pažljivo izveden, kako bi se postigla ravnoteža između teksture, boje i dizajna. Posebni fokus je i na organskom i opuštenom osjećaju, kao i na dodavanju zanatskog dodira u svaki komad kolekcije.

image
SENJA VILD

Osim jakne, pelerine ili hlača koje pružaju različite mogućnosti stiliziranja, neodoljive su haljine, moćne, zavodljive, ujedno nježne i eterične, koje su sjajan izbor za svečane prilike. Sve komade iz kolekcije "Blossom" pronađite na A‘MARIE stranici i u dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Linker
01. svibanj 2024 20:38