Skinute su rukavice

Johnny Depp i Amber Heard: Počinje borba do posljednjeg svjedoka

Zahuktava se ogorčeni rat bivšeg bračnog para u sudnici, odvjetnici obiju strana izrekli su uvodne riječi i sad počinje fajt kakav mali grad Fairfax još nije vidio.

Sudeći po uvodnim riječima odvjetnika Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard drugog dana suđenja u Virginiji, bivši supružnici spremni su za epsku bitku koja bi jednog dana mogla postati predložak za film ili seriju. Krenulo se oštro, bespoštedno, bez rukavica. Njezina odvjetnica Elaine Bredehoft šokirala je prisutne tvrdnjom da je zvijezda franšize Aqaman ne samo žrtva obiteljskog već i seksualnog nasilja. Izjavila je, naime, kako ju je glumac poznat po ulozi Jacka Sparrowa u filmovima maltretirao i napao bocom.

"Zaglavio ju je uz bar. Bacao je boce na nju. Vukao ju je preko poda po razbijenom staklu. Udario ju je. Prijetio je da će je ubiti, da je mrzi", izjavila je Bredehoft.

image
SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

Holivudski glumac koji je zbog etikete zlostavljača ostao bez uloga Jacka Sparrowa iz filmova "Pirati s Kariba" te Gellerta Grindelwalda iz franšize "Čudesne zvijeri", uvodnu riječ odvjetnice Elaine Bredehoft popratio je odmahujući glavom. Kad je najavila kako će zatražiti i ekspertizu stručnjaka ne bi li potvrdio sumnju da je on osoba sklona "ispuniti se bijesom poput demona", rezignirano je slegnuo ramenima.

Lažna optužba

Elaine Bredehoft dodala je kako je Johnny Depp "u svojoj supruzi Amber Heard gledao majku i sestru koje mrzi", a njegovi ispadi bijesa bili su "potaknuti alkoholom i drogom". Najavila je da će poroti predočiti impresivan "popis lijekova na recept s potpisom njegovog liječnika kojih je bilo toliko da mu ih je donosio cijeli tim dostavljača". Glumac je prema njezinim riječima medikamente 2014. plaćao 150.000 dolara mjesečno, što ne uključuje kokain, ecstasy i druge opijate koje je, navodno, uzimao šakom i kapom. Njegovi odvjetnici Camille Vasquez i Ben Chew najavili su kako će uvjerljivo pobiti sve optužbe njegove bivše i dokazati da ga je oklevetala.

image
SAMUEL CORUM/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i:Johnny Depp i Amber Heard: Kao svjedok na sudu u Virginiji pojavit će se i poznati tehnološki mogul

"Johnny Depp nije savršen, ali nije ju zlostavljao. Svjestan je da će, što god učinio, postojati ljudi koji će u to povjerovati. On je gotovo 30 godina gradio reputaciju jednog od najtalentiranijih glumaca u Hollywoodu čije je ime bilo povezano s uspjehom na kino blagajnama. Danas ga povezuju s laži njegove bivše supruge koja ga je nepravedno označila kao negativca", ispričao Ben Chew. Deppova odvjetnica osvrnula se na to da je glumica Deppa 2009., na snimanju “The Rum Diary”, progonila, udvarala mu se i on se zaljubio se preko ušiju u nju". Nedugo nakon što su se početkom 2015. vjenčali, pokazala je pravo lice zlostavljačice, tvrdi.

"Pribjegavala je fizičkom nasilju, gađala ga stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije dovoljno muško jer nije htio ostati i boriti se s njom".

image
SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

Njezini navodni ispadi bijesa bili su nepredvidivi pa su Deppovi pomoćnici, kad bi god putovali zajedno, za njega morali rezervirati dvije sobe da se ima gdje skloniti postane li agresivna prema njemu. Kako god bilo, njen bombastično najavljeni svjedok Elon Musk mogao bi izbjeći dolazak na sud, piše Daily Mail. Na popisu svjedoka još je Deppova sestra, filmska producentica Christi Dembrowski te glumci Paul Bettany, James Franco i Ellen Barkin. Bit će zanimljivo čuti što će ispričati o skandaloznom, petnaestomjesečnom braku nekad sretnog para koji je, navodno, na okršaje u sudnici dosad potrošio oko 20 milijuna dolara.

Linker
19. travanj 2024 22:30