Megxit ga koštao svega

Blizak prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se mjesecima šuškalo: ‘Njemu je srce slomljeno, ali...‘

Odvajanje od obitelji jako je potreslo britanskog princa, no ipak se izborio da živi život koji želi sa voljenom ženom i njihovim sinom i to podalje od stresa i skandala u Velikoj Britaniji.

Voditelj Tom Bradby, inače blizak prijatelj princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, otkrio je kako se zapravo britanski princ osjeća nakon odlaska iz Velike Britanije i preseljenja u Kaliforniju.

Bradby je potvrdio ono što se mjesecima šuškalo - princa je cijela situacija duboko potresla, ali u svemu ima i nešto dobro. "Mislim da je slomljena srca zbog situacije s obitelji. No jesu li tamo nesretni? Ne, ne mislim da je tako, mislim da su zapravo jako sretni, no namučit će se za svoje mjesto u životu, mislim da hoće", rekao je voditelj.

image
Meghan Markle i princ Harry dok su još bili u Velikoj Britaniji.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak se vraćaju? ‘Odbjegli‘ princ Harry i Meghan Markle planiraju iznenaditi kraljicu Elizabetu

Harry i Meghan su se sa svojim sinom Archiejem prošle godine preselili u Montecito, elitno naselje u Santa Barbari, nadomak Los Angelesa te su tamo stvorili novi dom u kojem planiraju odgajati sina. Zbog želje za mirnijim životom, bez napornih paparazza i okrutnih britanskih medija, par se odlučio povući sa svih kraljevskih dužnosti te više službeno ne predstavljaju kraljicu Elizabetu II.

Nagovijestio odlazak kraljevskih supružnika

Inače, Bradby je intervjuirao par tijekom afričke turneje 2019. i već su se tada dale naslutiti tenzije između Harryja i kraljevske obitelj. Upravo je njemu Meghan rekla da joj je teško zbog svega i da "nije dobro".

"Situacija s obitelji nije idealna te je bila vrlo teška godina za sve njih. Puno je ranjenih osjećaja na obje strane i vrlo je teško", dodao je Bradby.

image
Harry je navodno jako tužan što je zbog odluke o preseljenju zahladio odnose s ostalim članovima kraljevske obitelji.
JOE GIDDENS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Meghan osjeća bol u želucu zbog sestrinih memoara: Vojvotkinja je odlučila kakvu će strategiju zauzeti

Osim toga, vrlo skoro bi trebali izaći i memoari Samanthe Markle, Meghanine polusestre koju vojvotkinja nije vidjela od 2008. godine. Meghan je zbog toga jako uzrujana jer Samantha u memoarima planira iznijeti nepoznate i ne tako ugodne detalje o njoj koji bi mogli uzburkati javnost.

No, Meghan ima potpunu potporu supruga Harryja koji je u potpunosti podupire, kažu izvori, i ne vjeruje niti jednoj riječi koja dolazi iz Samanthinih ustiju. Memoari na 328 stranica, pod nazivom "The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1", trebali bi izaći 17. siječnja.

Linker
20. travanj 2024 11:10