ne gledaju unatrag

Nema povratka na staro: Megan Fox i Brian Austin Green svoje nove veze ‘podigli‘ na novu razinu

Glumica Megan Fox snimljena je u društvu novog dečka kojem je pomogla pri selidbi, a njezin je bivši brže bolje potvrdio svoju vezu s plesačicom za koju ima sam riječi hvale.

Izgleda da se, bez obzira na brojne prekide i mirenja, Megan Fox i Brian Austin Green, koji imaju troje djece, ne namjeravaju vratiti pod isti krov.

I Megan i Brian sretni su u zagrljaju drugih ljudi, a ovaj su tjedan oboje napravili značajne korake u svojim novim vezama.

Bez repera ne može ni sekunde

Megan Fox, koja je nakon "konačnog prekida" s Brianom ljubav pronašla u zagrljaju mlađahnog repera Machine Gun Kellyja, svoju je vezu javnosti potvrdila pojavljivanjem na crvenom tepihu u društvu novog dečka čim je predala papire za razvod, a da je riječ o vrlo ozbiljnoj vezi pokazuju najnovije fotografije, snimljene ispred kuće poznate glumice.

image
Machine Gun Kelly i Megan Fox na crvenom su se tepihu pojavili čim je glumica predala papire za razvod
AFP/AFP/PROFIMEDIA

Naime, zvijezda filmova "Transformers" i "Jennifer‘s Body", koja je u brojnim intervjuima izjavila da je strastveno opčinjena Machine Gun Kellyjem, odlučila se na novi korak u vezi pa je svom novom dečku dala ključeve svoje kuće te ispraznila ladice kako bi imao mjesta za svoje stvari.

U kasnim noćnim satima, Megan i Machine Gun Kelly selili su njegove stvari u njezin dom, a sve su to zabilježile kamere uvijek spremnih paparazza.

image
Machine Gun Kelly donio je svoje stvari u kuću Megan Fox
ASTRO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Lud za "strastvenom" reality zvijezdom iz Australije

Da ljubav ne čeka, pokazao je i Meganin bivši, Brian Austin Green, koji je u intervjuu napokon potvrdio da ima novu djevojku.

Nakon što su ga mjesecima viđali u društvu modela Tine Louise, na romantični božićni odmor odveo je plesačicu, američkoj publici poznatu po nastupu u showu "Dancing With The Stars".

Riječ je o 35-godišnjoj Sharni Burgess, koja je s Brianom prije Božića viđena na aerodromu LAX, na kojem su zaljubljeno plesali dok su čekali ukrcavanje u avion za egotičnu destinaciju.

image
Brian Austin Green i Sharna Burgess za vrijeme odmora na Havajima
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon idiličnog odmora na Havajima, Brian je odradio intervju s Mariom Lopezom te otkrio: "Bilo nam je odlično! Ona je nevjerojatna žena, jako je odgovorna, draga i nježna, puna strasti i jako zabavna pa se osjećam blagoslovljeno što ju imam u svom životu. Još je rano pa ne želimo govoriti o statusu veze, ali zaista uživamo kad smo zajedno".

Turbulentna veza pod reflektorima javnosti

Megan i Brian upoznali su se 2004. godine, kad je ona imala samo 18 godina, a on 30, na snimanju jedne serije, a privlačnost je bila trenutna. Brian je nedavno priznao kako je zbog njezinih nježnih godina oklijevao, no Megan je bila toliko uporna da je morao popustiti pod čarima mlade glumice koja je osvojila njegovo srce.

2008. godine su se zaručili, pa raskinuli zaruke, a 2010. su rekli sudbonosno ‘da‘ na romantičnom vjenčanju na Havajima.

image
Megan Fox i Brian Austin Green prohodali su kad je ona imala 18, a on 30 godina
FOTOGRAFIJE: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

2012. dočekali su prvog sina, 2014. drugog, a zatim su krenuli problemi, svađe i strastvena mirenja. Nakon jednog duljeg prekida, rodilo se njihovo treće dijete.

Krajem prošle godine, par je objavio da je nakon brojnih prekida vrijeme da svatko krene svojim putem.

Linker
19. travanj 2024 09:30