treća sreća

Bivša supruga Paula McCartneya našla novu sreću! Heather Mills zaručila se za 17 godina mlađeg dečka

Nakon 18 mjeseci ljubavne veze, nekoliko dana prije Božića, bivša supruga Paula McCartneya zaručila se za mlađahnog filmskog producenta.

Mike Dickman, 36-godišnji producent, u potpunosti je zaludio bivšu suprugu Paula McCartneya, 53-godišnju Heather Mills. Par se zaručio nekoliko dana prije Božića nakon 18 mjeseci veze koja je počela – u vlaku. Naime, ona je svog dečka primijetila u vlaku između Kenta i Londona. Dala mu je svoju vizitku na kojoj je napisala: "Mislim da si zgodan, javi mi se."

Njezin zaručnik, s kojim je veza postala javna u lipnju 2019., pišu strani mediji, bogati je Britanac čiji roditelji žive u kući vrijednoj dva milijuna funti.

Riječ je o neformalnim zarukama jer vjenčanje još ne planiraju premda su zaljubljeni preko ušiju. Ona je prijateljima povjerila kako je Mike ljubav njezina života, a on je njoj pak u potpunosti posvećen te je obožava. "Heather je nevjerojatno mlada u srcu i slaže se sa svim svojim prijateljima - razlika u njihovoj dobi od 17 godina zaista nije problem", kazao je prijatelj.

Mike je pak na društvenim mrežama pokazao prsten koji je nosio na vjenčanom prstu dok je Heather objavila i fotografiju na kojoj drži rođendansku tortu tijekom romantične večere u Dubaiju gdje su bili za njezin rođendan. U popratnom naslovu napisala je: "53. vegansko vino i torta na moj rođendan, što još mogu tražiti?".

Heather se 2006. razvela od legende Beatlesa, Paula McCartneya (78), nakon četiri godine braka tijekom kojeg su dobili kćer Beatrice Milly McCartney, koja danas ima 17 godina. U žestokoj brakorazvodnoj parnici koja je finalizirana tek dvije godine kasnije, dobila je 24,3 milijuna funti. Ovo će joj biti treći brak koji, vjeruje, donosi i treću sreću.

image
Bivši supružnici 2001.godine u Zagrebu
DRAGAN MATIC/CROPIX
Linker
20. travanj 2024 02:40