A dala mu je sve

Davio je i vrijeđao: Poznata glumica zbog brutalnog fizičkog napada završila u bolnici

Detalji fizičkog nasrtaja na Selmu Blair zgrozili su javnost, a još je više iznenadio potez njezinog dojučerašnjeg partnera koji ga je počinio...

Američkoj glumici Selmi Blair odobrena je zabrana prilaska bivšeg dečka nakon što ga je optužila da ju je fizički napao prošlog mjeseca dok je bila u svojoj kući u Los Angelesu. Glumica navodi da se incident između nje i bivšeg dečka Ronalda Clarsona dogodio 22. veljače, nedugo nakon što su prekinuli dugogodišnju vezu, prenosi Daily Mail.

Detalji su grozili javnost

Blair tvrdi da je nakon svađe Clarson nasrnuo na nju i počeo ju daviti. U pravnim dokumentima, Blair koja se godinama bori protiv multiple skleroze navodi detalje brutalnog nasilja koji su se u međuvremenu proširili medijima te zgrozili javnost. U izvješću se tvrdi i kako je glumica u vrijeme navodnog napada uzela lijekove zbog svoje kronične bolesti i rekla Carlsonu da se ne osjeća dobro.

image

Selma Blair optužila je bivšeg za fizički napad

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Glumica Selma Blair o borbi s multiplom sklerozom: Rekli su joj da se pripremi na najgore, no ona nije odustala...

Carlson koji je navodno stigao kod Selme kako bi joj vratio televizor, odjednom je postao agresivan i nasilan te je vikao na nju: "Za*ebala si, ne možeš ništa, ne možeš nikoga voljeti, je*eno si beskorisna, invalidu".

Zvijezda filma Plavuša s Harvarda navodi i kako je njezin bivši tome dodao: "Je*eno ne zaslužujem ovo, mogu puno bolje od tebe". U dokumentima se opisuje i da mu je glumica fizički uzvratila, a u jednom trenutku čak je i izgubila svijest.

image

Glumica je uslijed navodnog napada završila u bolnici

LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Usprkos opakoj bolesti zbog koje jedva hoda, napravila je potez koje je mnoge ganuo do suza

Zbog toga je u međuvremenu, nakon dolaska policije i hospitalizirana, dok je Carlson uhićen zbog kaznenog djela obiteljskog nasilja s tjelesnim ozljedama. Glumica je potom tražila zabranu pristupa bivšeg dečka, što je i dobila. Kao odgovor na to, i Carlson je tražio zabranu prilaska glumice, petnaest dana nakon incidenta.

U svojoj verziji, on pak tvrdi da je bio u kući glumice koja ga je zamolila da sjedne, pa je pobijesnila kad je to odbio zbog čega mu se unosila u lice i rekla "Tvoja kći je je*ebi luzer", aludirajući na njegovu 12-godišnju kći iz prethodne veze.

Blairin bivši tvrdi i da je glumica napala njega i bila fizički nasilna, dok krvarenje iz nosa opravdava autoimunom bolešću glumice tvrdeći da je bila riječ o samoobrani - no njegov zahtjev za zabranu prilaska glumice još nije odobren.

Linker
16. travanj 2024 13:27