Dvije godine patnje i tuge

Glumac progovorio o depresiji zbog gubitka žene koju je toliko volio: ‘Više ništa nije isto‘

Andrew Garfield, poznat po ulozi Spider-Mana otvorio je dušu i opisao kako mu se život potpuno promijenio nakon smrti njegove voljene majke Lynn.

Andrew Garfield (38) tragično je izgubio majku koja je bolovala od raka gušterače 2019., dok je on snimao film The Eyes of Tammy Faye. Iako je oklijevao otići na snimanje tog filma, otišao je upravo na poticaj majke Lynn. Još tada je izjavio da je ona bila njegov 'najčišći anđeo'. No, tijekom snimanja njegovoj se majci zdravstveno stanje pogoršalo pa ga su ga kolege Jessica Chastain i David Greenbaum poslali kući u Englesku da bude uz nju.

Čitajte i: William o gubitku majke: 'Ta trauma te zaskoči kada dobiješ svoje dijete, a nitko ti ne može pomoći'

Osim što je film jedva uspio završiti do kraja, otkrio je da je majčina smrt potpuno 'preuredila njegovu psihu' i izmijenila svaki aspekt njegova života. Govoreći u intervjuu za GQ magazin rekao je: "Sve se promijenilo kada sam izgubio majku. Život mi je poprimio potpuno drugačiju nijansu, teksturu i boju. I moje unutarnje biće potpuno je drugačije. Sluh. Miris. Sve je drugačije. Ništa nije isto."

image
FOTOGRAFIJE: LEON BENNETT AFP

Čitajte i: Gari Kasparov potpuno shrvan zbog gubitka majke: ‘S njom se nisam uspio oprostiti ni telefonski‘

Sretan je ipak što ništa nisu ostavili neizrečeno. "Imali smo sve kvalitetno vrijeme koje smo mogli imati dok je bila ovdje. A ta posljednja dva tjedna koja sam morao biti s njom bila su vjerojatno najdublja dva tjedna u mom životu. Biti s njom, tatom i bratom, svim njezinim prijateljima, mojim nećacima... bilo je puno milosti usred strašne tragedije”, rekao je.

image
FOTOGRAFIJE: MONICA SCHIPPER AFP

Čitajte i: Gubitak koji boli: Zbog dirljivog oproštaja Selme Blair od majke svi imaju suzne oči

Andrew je objasnio da je postao frustriran pažnjom koja je došla s glumom superheroja Spider-Mana. Silno je želio izbjeći status slavne zvijezde. Odlučio je s prijateljima otići na putovanje daleko od svijeta glamura i reflektora i uzeti vrijeme za sebe. Mir je pronašao u duhovnosti.

Linker
12. travanj 2024 01:40