razdvojeni već dugo

Još jedan dokaz dubokih bračnih problema! Severina i Igor ni ove blagdane nisu proveli zajedno

Iako se o bračnim problemima glazbenice i nogometnog menadžera šuška već dugo, oni se o svemu što im se događa još nisu oglašavali. Na društvenim mrežama Severina i Igor Kojić i dalje se međusobno prate.

Nagađanja o tome kako su blagdane proveli Severina i njezin suprug su gotova. Jasno je, zahvaljujući društvenim mrežama, da su pjevačica i nogometni menadžer blagdane proveli razdvojeni. Naime, Severina je na Božić dirljivom objavom otkrila da je uz nju njezin sin, a Igor je putem Instagram Storyja otkrio da je na putu.

Potvrdio je time da se ne nalazi sa suprugom, već je u Liverpoolu, gdje je sinoć pratio utakmicu Liverpoola i West Broma.

Podsjetimo, pjevačica je na Božić kratkom čestitkom otkrila da je u Zagrebu sa sinom. "Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' Sretan Božić svima", napisala je ponosna mama. Igor je posljednju objavu na Instagramu imao krajem studenog, kada se ilustracijom oglasio o "poluistinama". "Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti", tada je Kojić ustvrdio, vjerojatno govoreći o glasinama koje veći dio 2020. prate njegov brak.

Dugo se šuška o problemima u braku pjevačice i bivšeg nogometaša, a zajedno nisu viđeni već mjesecima. Ljeto je Severina provela u Hrvatskoj, a Igor je većinu godine proveo u Srbiji, gdje je obilazio tamošnja svetišta.

Da nije sve kako treba, počeli su pisati mediji u regiji nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u Beogradu te par otad nije viđen zajedno u javnosti. Članovi obitelji Kojić već neko vrijeme Severinu ne prate na Instagramu pa je i time dodano ulje na buktinju glasina koje već dugo prate ovaj poznati par.

Linker
19. travanj 2024 11:15