PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
SRETNE VIJESTI

Krizu u braku prebrodili su jer je priznao grešku: Dobili prinovu, a nitko nije ni znao da je trudna

38-godišnja glumica Jessica Biel rodila je još jednog sina ranije prošloga tjedna, a njezina majka Kimberly Conroe Biel trenutno joj pomaže u brizi oko starijeg sina, petogodišnjeg Silasa te boravi s bračnim parom u njihovoj vili u Coloradu.

Na adresu slavnih supružnica Jessice Biel i Justina Timberlakea stižu čestitke jer su dobili prinovu u obitelji. Za britanski tabloid vijest je potvrdila majka glumice Jessice Biel, koja već neko vrijeme provodi na adresi svoje kćeri kako bi joj pomogla u prvim danima nakon bolnice.

Izgleda da su nakon problematičnog perioda koji je krajem studenog prošle godine Timberlake priuštio svojoj voljenoj supruzi, Jessica i Justin odlučili sve zaboraviti.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 496261596, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, 39-godišnji Timberlake je krajem prošle godine neko vrijeme proveo na snimanju novog filma, a tijekom jedne slobodne pijane noći paparazzi fotografi ulovili su ga u vrlo prisnom odnosu s kolegicom Alishom Wainwright. Pjevač i glumac Justin Timberlake i njegova kolegica Alisha Wainwright (30) zajedno rade na filmu "Palmer", štoviše, u filmu glume ljubavnike. No, prisne fotografije filmskih ljubavnika koje su paparazzi snimili u noćno doba, nakon posla, na kojima se drže za ruke dok glumica istovremeno dodiruje koljeno pjevača, govore da tu iskri i kad se ugase kamere.

Nakon toga se javno ispričao svojoj supruzi rekavši: ‘Prije nekoliko dana donio sam pogrešnu odluku, no da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice.

Popio sam puno previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje.

Ne želim da moj sin vidi ovo. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i cijeloj obitelji što su se našli u takvoj sramotnoj situaciji i trudit ću se biti što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio.'

Nedavno u intervjuu za magazin Gloria otkrio formulu za dobar brak. "Poniznost. Volja da saslušate i uvažavate osobu koja je uz vas.".

Čitajte i:

Justin Timberlake za Gloriju: 'Nakon što postaneš otac, ne možeš se pretvarati da si nedodirljiva zvijezda'

Pomućena bračna sreća: Justin Timberlake i Jessica Biel ne smiju se kao nekad, razlog zna cijeli svijet

Svi misle da vara suprugu: Slavnog pjevača uhvatili u prisnom druženju s kolegicom

Linker
16. travanj 2024 21:20