Bradley Cooper, Emma Stone i Dave McCary
 Getty Images for Turner
nema tuluma

Ništa od sudbonosnog 'da': Tajno vjenčanja je otkazano, a sve je bilo spremno do najmanjih detalja

Za slavnu glumicu Emmu Stone sve se trebalo posložiti u nadolazećem vikendu, ali proslava je otkazana.

Zbog preporuke da se ne organiziraju velike zabave, okupljanja i proslave te s obzirom na to da je cijeli Los Angeles zatvorio svoje barove i restorane, glumica Emma Stone bila je primorana otkazati svoje dugo planirano vjenčanje.

Ona i njezin zaručnik Dave McCary naredni su vikend trebali izreći sudbonosno ‘da’. Iako je lokacija bila tajna, zbog toga što su sve morali stopirati, planirano vjenčanje je izašlo na vidjelo.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 27:  (L-R) Bradley Cooper, Emma Stone, and Dave McCary during the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. 480595  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner
Bradley Cooper, Emma Stone i Dave McCary

Sve je bilo spremno, čekalo se samo da se vjenčanica odjene, a onda je u svega nekoliko dana svijet pogodilo veliko širenje koronavirusa koji je još u siječnju prvi puta zabilježen u Kini.

Glumica je nedavno ispričala da je spremna za brak i djecu, ali je priznala da nije uvijek bilo tako.

"Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije mijenja, osobito kad su djeca u pitanju. Nikad nikome nisam čuvala djecu, nikakvih doticaja nisam imala s bebama i kad sam bila u tinejdžerskim godinama govorila sam da se nikad neću udati niti ću imati djecu", rekla je.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 27:  Emma Stone attends the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. 480645  (Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner
Emma Stone u Louis Vuitton kombinaciji topa i hlača

Par je u vezi tri godine, a u prosincu 2018. su se i zaručili. Mladenci još uvijek nisu odabrali novi datum vjenčanja, jer nije poznato u kojem će se trenutku život vratiti u normalu.


Čitajte i:

Linker
17. travanj 2024 04:52