u kazalištu

Prva dama sa stilom: Sanja Musić Milanović isfurala crno odijelo na važnoj predstavi

Predstava o zdravoj hrani ‘Mama, ja sam pozelenio’ kazališta Žar ptica premijerno je prikazana ovoga četvrtka, a podržala ju je i prva dama Sanja Musić Milanović.

Kao majka dvojice sinova, ali i kao voditeljica nacionalnog programa promicanja zdravlja "Živjeti zdravo", supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića nikako nije željela propustiti predstavu čija joj je tema u fokusu svakodnevno. Sanja Musić Milanović po struci je epidemiologinja, a sa svojim kolegama nastoji pozitivno djelovati na zdravlje populacije. Baš zato je prva dama sjedila u prvom redu kazališta Žar ptica kao počasna gošća predstave ‘Mama, ja sam pozelenio’ čiji je autor Igor Weidlich, a glavnu ulogu tumači glazbenik Bojan Jambrošić.

image
FOTOGRAFIJE: MAJA JUROVIC/CROPIX CROPIX

Uspješna profesorica i liječnica za važnu predstavu isfurala je crno odijelo. No, više od mode zanimalo ju je da svoju društvenu poziciju koristi za važne joj teme - poglavito one vezane uz zdravlje građana stoga ne čudi da je sa zanimanjem pratila predstavu koja ukazuje na sve veći problem mladih generacija s prekomjernom tjelesnom masom i debljinom. Na tu temu redateljica mjuzikla Marijana Matoković zabavno i kroz simpatičnu ljubavnu priču govori o mijenjanju loših životnih navika kojih, kako se pohvalila prva dama nedavno javno, u njezinom domu nema. ''Dok ja vodim kućanstvo, nema zašećerenih sokova jer je voda zdravstveno ispravna i sok se pije tu i tamo na nekom partyju. Kuham svaki dan'', izjavila je naglasivši kako su prekomjerna tjelesna masa i debljina rizični čimbenici za nastanak pet vodećih kroničnih bolesti.

Makedonska veza! Ogrlica Sanje Musić Milanović oduševila modne sladokusce

Linker
20. travanj 2024 06:51