na izložbi

Sve je lakše uz prijatelje! Severina u Dubrovniku blistala u društvu svog dugogodišnjeg, stasitog suradnika

Severina se na izložbu u Dubrovniku pojavila kako bi podržala slikara Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka. Svega dva dana nakon traumatične pljačke, glazbenica se pojavila u Dubrovniku.

Svega dva dana nakon što je provaljeno u njezin zagrebački stan, Severina se pojavila na izložbi "One su ovdje". U Dubrovniku je tako podržala izložbu umjetnika Dimitrija Popovića i fotografa Marka Vrdoljaka. S Popovićem je surađivala prije nekoliko godina, kada mu je pozirala kao Marija Magdalena. Unatoč svemu što ju je snašlo, glazbenica je zablistala u bijelom odijelu, a osmijeh s lica nije skidala. Na izložbi je bila i u društvu svog suradnika, Beograđanina Filipa Miletića.

image
BOZO RADIC/CROPIX

Čitajte i: Severina doživjela pravu dramu: Nepoznati muškarci ušli joj u stan i svezali pomoćnicu, nje nije bilo u blizini

Izložbi su, osim Severine, prisustvovala brojna poznata lica domaće scene poput Đurđe Tedeschi. Matije Vuice, Mije Begović...

image
Izložbu su posjetile brojne domaće zvijezde.
BOZO RADIC/CROPIX

Besprijekorna Severina u bijelom od glave do pete, pozdravljala je prijatelje i kolege, a na izložbi se, između ostalih, družila i s kolegom i suradnikom Filipom Miletićem, s kojim je veže dugogodišnje prijateljstvo i uspješna suradnja.

Čitajte i: ‘Ovo mi je najljepši poklon za rođendan‘: Severina se okušala u novoj ulozi i potpuno zapanjila fanove

Kada je s prijateljem, glazbenim producentom i tekstopiscem Severina krajem prošle godine objavila i fotografiju iz studija, pokrenula je brojne komentare.

"Jedva čekamo", "Što se dobar par", "Dobar frajer", "Jako si zgodna i dobra", samo su neki od komentara pratitelja, na koje se Severina nije posebno obazirala.

Linker
24. travanj 2024 09:40