INSTAGRAM/@IULIAGOTSCHLINGNAILS
TRENDI NIJANSA

Zaljubili smo se u nokte - boje lavande

Vrijeme je za vedrije tonove i na noktima, a ovog tjedna osobito nam se svidjela lila nijansa koju kombiniramo s breskvastim tonovima ili je, za partyje, doradimo sa šljokicama.

Vrijeme je za vedrije tonove i na noktima, a ovog tjedna osobito nam se svidjela lila nijansa koju kombiniramo s breskvastim tonovima ili je, za partyje, doradimo sa šljokicama.

IN je kombinacija lavande s bojom breskve

Naizgled nespojiva kombinacija svijetlo ljubičaste s bojom breskve ne zvuči idealno, ali ova kombinacija neočekivano je cool, a osobito će se svidjeti onima koji ne vole jednobojne manikure - predlažemo upotpuniti lila nijansu s asimetričnim linijama u boji breskve.

Aura manikura

Aura nokti - trend koji je prije nekoliko godina oborio TikTok ponovno se vraća i to u kombinaciji sa šljokicama i naravno bojom sezone - nijanse lavande. Ova kombinacija jednako dobro pristaje na svim oblicima nokta - kratkoj kocki i dužem bademu te je idealan izbor za ljeto.

Svjetlucavi nokti

Boja lavande kao baza, a preko nje holo pigment za svjetlucavi sjaj - zvuči odlično! Trend glazirane manikure pokrenula je Hailey Bieber, a čini se kako će ovog ljeta ponovno biti hit.

Tamnija boja lavande

Za sve koji ne vole svijetle nijanse na noktima, lavanda je i dalje opcija samo u tamnim tonovima. Naravno, i u ovom slučaju su šljokice dobrodošle.

Pastelna boja

Minimalizam je uvijek IN! Pastelne boje predstavljaju jednostavnost i eleganciju, a na noktima izgledaju odlično te su idealan izbor ako ne volite preupečatljivu manikuru.

Kontrast boja

Ako želite eksperimentirati s bojama, idealan odabir je crvenkasto-narančasti lak sa svijetlijom ljubičastom. Ovakvom kombinacijom zasigurno ćete privlačiti pažnju.

Lila francuska manikura

Za kraj dolazi klasik koji nikada ne izlazi iz mode - francuska manikura. Ako vam je već dosadila klasična bijela, sada je na redu ljubičasta kojom ćete "začiniti" jednostavnost.

Linker
17. svibanj 2024 07:03