GLORIA PRODUKCIJA
TREĆI BROJ

O novim tretmanima i inovativnim metodama: Čitajte online magazin specijaliziran za ljepotu

Pročitajte cijelo treće izdanje magazina Gloria Glow čiju naslovnicu krasi Tatjana Jurić.

Pročitajte cijelo treće izdanje magazina Gloria Glow čiju naslovnicu krasi Tatjana Jurić.

Slušajući predavanja Tima Spectora, Stevea Horvatha, Gordana Lauca i drugih znanstvenika iz područja medicine dugovječnosti, pomislila sam - bih li ja, zapravo, željela doživjeti sto ili čak 120 godina? Volim život i htjela bih da potraje - ali samo pod uvjetom da budem zdrava i funkcionalna te da uz mene isto takvi ostanu moji najdraži, moji prijatelji, moja generacija...

Upravo time, da se osigura dug i kvalitetan život, bave se medicina dugovječnosti i prateća “longevity” industrija o čijim smo divovskim koracima naprijed slušali tijekom rovinjskog kongresa estetičara TAMC - te uz nadu da će ta otkrića, odnosno tretmani reprogramiranja stanica i produljenja njihovog životnog vijeka biti dostupni svima (a ne samo najbogatijima), donosimo reportažu o tom projektu budućnosti. Detektiranje i eliminiranje svega što loše utječe na organizam ključno je za zdravlje i dugovječnost, a stres je tu deinitivno jedan od najnegativnijih faktora.

Kako se naučila obračunavati sa stresom te nakon raznih životnih udaraca uspjela pronaći mir - i zadržati mladenački sjaj u očima - ispričala nam je zvijezda naše naslovnice, voditeljica Tatjana Jurić. U velikom intervjuu otkrila nam je kako se odnosi prema svom tijelu, boji li se starenja, što za nju znači “rad na sebi” i još mnogo toga o čemu dosad nije govorila u javnosti. Kvaliteta života, da se vratimo na temu dugovječnosti, obuhvaća i održavanje njegovanog (da ne kažem - mladolikog) izgleda. Stoga estetska medicina napreduje jednako velikim koracima i stalno nam omogućuje sve efikasnije i dugotrajnije rezultate. I u ovom broju okupili smo velik broj stručnjaka iz tog područja koji nam predstavljaju inovacije i govore o svojim iskustvima - objedinjeni stavom da svaki zahvat treba biti vođen idejom pomlađivanja u skladu s prirodnim izgledom. Upravo to postigao je primarijus Siniša Glumičić faceliftingom što ga je izveo na dobitnici našeg nagradnog natječaja “Make over na dar”. Smiljani Tudor, 63-godišnjoj Splićanki, vratio je kronološki sat unatrag: ne samo što izgleda 15 godina mlađe nego se puna samopouzdanja i probuđene životne radosti - tako i osjeća. Uživajte u čitanju Glorije Glow - magazina za višu dimenziju ljepote!

Linker
08. svibanj 2024 07:13