LUKA DUBROJA
Kulinarski show

Borba za bijelu pregaču: Počelo je snimanje nove sezone Masterchefa

Za petu sezonu pristiglo je gotovo dvije tisuće prijava, no krou audicije je prošlo stotinjak kandidata.

Za petu sezonu pristiglo je gotovo dvije tisuće prijava, no krou audicije je prošlo stotinjak kandidata.

U tijeku je snimanje nove sezone MasterChefa - jednog od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj, javlja Nova TV.

Uspješan zabavni projekt koji okuplja ispred ekrana brojne gledatelje i zaljubljenike u kuhanje, u mnogima je probudio strast prema kuhanju i motivirao ih na prijavu u novu sezonu. Za petu sezonu pristiglo je gotovo dvije tisuće prijava, a tko će sve dobiti priliku predstaviti sebe, i svoj kulinarski talent ispred tv kamera, i ispred žirija, tek ćemo vidjeti.

MasterChef je emisija koja mijenja živote, i svi oni koji su otvoreni prema novim stvarima, učenjem, napretkom, te oni koji smatraju da imaju nešto posebno pokazati te gaje veliku strast prema hrani i kuhanju, dobit će priliku to i prezentirati ispred iskusnih i svestranih chefova - Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

Kroz audicije je prošlo stotinjak kandidata no samo neki će uspjeti osvojiti bijelu MasterChef pregaču, garanciju za prolazak u sljedeći krug natjecanja.

Žiri je u potrazi za kandidatima koji će pokazati strast, talent, motiviranost, želju za novim iskustvima i ljubav prema kreiranju jela.

image

Ivan Temšić, pobjednik prošle sezone MasterChefa

PRESS NOVA TV

Svoju ljubav prema kulinarstvu natjecatelji kroz MasterChef imaju priliku dovesti na višu razinu i to uz mentorstvo najboljih gastro profesionalaca. S nestrpljenjem se očekuje nova sezona i novi izazovi koji će se naći pred budućim kandidatima. Natjecatelji će morati dati sve od sebe, savladati brojne izazove i izboriti se za opstanak u najpoznatijoj svjetskoj tv kuhinji, te za glavnu nagradu i titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa.

Linker
04. svibanj 2024 03:33