Foto: Niko Goga
LONDONSKI GLAZBENIK

Jonas Blue zvijezda prvog Club MTV Europe Summerblast warm-up partyja

U zagrebačkom klubu Johann Franck održan je prvi u nizu warm-up partyja za premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast, a zvijezda večeri bio je Jonas Blue koji će ponovno nastupiti na velikoj završnici ljetne party sezone u Poreču.

Priliku da uživaju u ritmovima londonskog glazbenika nisu propustili ni brojni poznati poput pjevačice Vanne, glazbenika Ivice Propadala, Vlahe Arbulića te Tatjane Dragović, modela Kristine Šalinović, glumice Nere Stipičević, plesačice i koreografkinje Larise Navojec, bivše Miss Hrvatske Ivane Mišure i drugih, a osim Jonasa Bluea na warm-up partyju nastupili su i hrvatski DJ Aldo Morra te Jägermeister Brass Band.

Foto: Niko Goga
Foto: Niko Goga

Festival pop i elektorničke glazbe Club MTV Europe Summerblast održat će se 19. i 20. kolovoza na porečkoj Peškeri, a dosad su kao izvođači najavljeni Example, Jonas Blue, Steve Aoki i Zeds Dead. Kako bi ljubitelji plesne glazbe bili spremni za veliku završnicu, warm-up partyji trajat će tijekom cijele ljetne sezone, pa će se tako sljedeći održati 21. srpnja u Dance Areni u Umagu, a dva dana kasnije, 23. srpnja, u klubu Noa na Zrću.

Pogledajte fotogaleriju s partyja u zagrebačkom Johannu Francku!

Sve early bird ulaznice za festival Club MTV Europe Summerblast su rasprodane, a one po regularnoj cijeni od 370 kuna moći će se osigurati putem službenih stranica www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr.

Linker
30. travanj 2024 09:03