FOTOGRAFIJE: NEJA MARKICEVIC/CROPIX
zabavno i edukativno

Pavel i Saša Lozar glazbena su poslastica Ljeta u Samoboru

U bajkovitom Samoboru tijekom srpnja i kolovoza dani će biti prepuni zabave i dječjeg programa, a neće nedostajati ni dobre glazbe.

U bajkovitom Samoboru tijekom srpnja i kolovoza dani će biti prepuni zabave i dječjeg programa, a neće nedostajati ni dobre glazbe.

Sljedeći vikend počinje zabavno i edukativno ‘Ljeto u Samoboru‘, a trajat će tijekom srpnja i kolovoza, dok se ove godine planiraju pojačane aktivnosti u periodu od 2. do 11. srpnja na čarobnoj lokaciji parka kod Samoborskog muzeja koji postaje prava oaza za opuštanje i zabavu.

Bez dobre glazbe nema ni dobrog provoda, zato Saša Lozar koncertom službeno otvara glazbeni program ‘Ljeta u Samoboru‘ u subotu, 3. srpnja na ljetnoj pozornici. Osjetite festivalsku atmosferu koja poziva na ples i druženje s prijateljima, a to nam je proteklih mjeseci jako nedostajalo. Uživajte u Dejtnajt by Lajnap- stand up comedy showu 04. srpnja, a dan kasnije pozornicom vladaju Je Veux & J.R. August.

Modni dvoboj na druženju u Zagrebu: Jelena Veljača pomela konkurenciju, a Lejla Filipović iznenadila ‘golim‘ detaljem

image
Ljeto u Samoboru
FOTOGRAFIJE: DAVOR DOPAR

U petak 09. srpnja koncert će održati Billie and the Kids, u subotu Roko Vušković, a dan kasnije u sklopu ovog zabavnog događaja koji je pravi početak ljeta nastupa grupa Pavel.

image
Ljeto u Samoboru
FOTOGRAFIJE: PROMO

Od ljetne sezone očekujemo mnogo zabave, događanja na otvorenom i sadržaja za cijelu obitelj, a Samobor je pripremio brojne besplatne radionice za djecu poput one za izradu srednjovjekovnih drvenih igračaka, lončarstva na tradicijskom kolu, ‘Male filmske akademije‘ te sajma starih zanata, ljetno kino i još mnogo toga. ‘Ljeto u Samoboru‘ ponudit će i raznolik gastro sadržaj samoborskih ugostitelja, atraktivni foto kutak, a poseban ugođaj ovoga ljeta pružit će Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su zaduženi za jedinstvene svjetlosne dekoracije.

Počinje ‘Baš Naš‘ festival u Klovićevim dvorima: Evo što vas čeka narednih dana u oazi čistog užitka

Linker
28. travanj 2024 08:02