IGRAT ĆE GLAZBENIKA

Nakon "The Beara" Jeremy Allen White mogao bi postati "the Boss"

Zgodni glumac polako, ali sigurno postaje jedan od "it dečkiju Hollywooda", a producenti biografskog filma o Bruceu Springsteenu upravo njega žele vidjeti u ulozi legendarnog glazbenika.

Prošla godina definitivno je bila jedna od boljih u životu Jeremyja Allena Whitea. Američki glumac, koji je briljirao u ulozi chefa Carmyja u hit-seriji "The Bear" te zbog te uloge oduševio i publiku i kritiku te "pokupio" mnogobrojne nagrade, ali i postao predmet žudnje mnogih žena. Naime, lani je snimio i kampanju za donje rublje Calvina Kleina koja je oduševila posebno žensku publiku. I dok trenutačno u Chicagu snima nove epizode hit serije "The Bear", već razmišlja i o novim projektima. Tako su se američki mediji raspisali kako je Jeremy u pregovorima da zaigra glavnu ulogu u biografskom filmu, jednog od najvećih glazbenika svih vremena, Brucea Springsteena. Jeremy bi tako trebao uskočiti u ulogu legendarnog "the Bossa".

image

Glumac je ove godine dobio Zlatni globus i SAG nagradu za najboljeg glumca

MATT SAYLES/SHUTTERSTOCK FOR SAG MATT SAYLES/SHUTTERSTOCK FOR SAG

Film koji zasad ima radni naslov "Deliver Me From Nowhere" je zapravo ekranizacija knjige Warrena Zanesa koja je izašla lani. U središtu zbivanja je Bruceov život u vrijeme stvaranja hit albuma "Nebraska". Naime, album je to kojeg je legendarni Springsteen napisao i snimio u kući koju je tada iznajmljivao. U filmu bi trebali saznati i više detalja o životu glazbenika koji i danas u osmom desetljeću života, žari i pali stadionima diljem svijeta, ali i o njegovoj bori s vlastitim demonima. Bruce je prije nekoliko godina priznao kako se godinama borio s depresijom koju je naslijedio od oca. "Deliver Me From Nowhere" trebao bi režirati Scott Cooper koji je poznat po filmu "Crazy Heart", a i sam Bruce bi trebao biti barem djelomično uključen u film u kojoj mjeri pokazat će vrijeme. Čini se kako je Jeremy osim talentom producente filma osvojio i svojim izgledom jer podsjeća na slavnog glazbenika u mladim danima.

image

Bruce Springsteen u mladim danima i Jeremy Allen White za kojeg mnogi kažu da sliči "the Bossu"

SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Kada će film doista ugledati svjetlo dana ostaje nam tek vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 11:37