Sarah Snook i Kieran Culkin u sceni iz serije

 HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK
štošta nas čeka

Ne može napetije: Stigao je trailer za četvrtu sezonu jedne od trenutno najboljih serija

Oštre se ‘pandže‘ za smjenu Logana Roya, stiže novi igrač, a priprema se i jedno vjenčanje... Sve ćemo doznati u ožujku, kad je premijera novih nastavaka.

Oštre se ‘pandže‘ za smjenu Logana Roya, stiže novi igrač, a priprema se i jedno vjenčanje... Sve ćemo doznati u ožujku, kad je premijera novih nastavaka.

Zamislite seriju "Igra prijestolja" u suvremenom poslovnom okružju, u kojem zveket mačeva zamjenjuje borba za prevlast nad unosnim projektima medijskog imperija i dobit ćete uspješnicu HBO-a, "Nasljeđe".

image

Zahvaljujući ‘Nasljeđu‘, mlađi brat Macaulayja Culkina postao je zvijezda

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK

Još je intrigantnije uspoređivati obitelj Roy iz te serije, čija će se četvrta sezona prikazati u ožujku ove godine, sa stvarnim, velikim igračima na svjetskoj poslovnoj sceni kojom su nadahnuti. Svi se pitamo jesu li Royevi zapravo obitelj Murdoch (sličnost je uočljiva) ili su, ipak, obitelji Arnault koja vlada LVMH- om, najvećim koncernom luksuznih proizvoda. Zapravo, poslovni lisac Logan Roy iz "Nasljeđa" ima osobine i Ruperta Murdocha i Bernarda Arnaulta, "vuka u kaputu od kašmira", pa istinu treba potražiti negdje u sredini.

image

Ekipa iz serije na premijeri

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Ukratko o seriji: Stari lisac postigao je čudo, uspio je ujediniti svoje potomke, Kendalla, Romana, Franka i Gerri, koji pokušavaju zajedno skupiti većinu glasova za tatinu smjenu s pozicije izvršnog direktora. Šokirani su jer su doznali da je Logan odlučio prodati kompaniju bez njihova sudjelovanja i tako ih jednim udarcem onemogućio da se međusobno uništavaju boreći se za vlast, a pritom je im i dobro zapaprio. Radnja bi, pretpostavlja se, mogla ići u tom pravcu.

Prvi trailer otkriva i nova lica u glumačkoj postavi: holivudski glumac Alexander Skarsgård preuzeo je ulogu tehnološkog izvršnog direktora Lukasa Matssona, a priprema se i još jedno vjenčanje. Jedan od pretendenata na tron medijskog imperija zloslutno korača prema oceanu, a kako će ta šetnja završili, doznat ćemo 26.ožujka, za kada je najavljena premijera novih nastavaka.

Linker
08. svibanj 2024 02:23