Novi singl

Omiljeni pobjednik "Voicea" predstavio glazbeni spot za svoju prvu pjesmu

Nakon što je svoj singl "Maštarija" predstavio u veljači, napokon je stigao i spot za pjesmu Martina Kosovca s kojim je dodatno privukao pažnju jer je i njime uspio dočarati nostalgiju za nekim minulim vremenima, baš kao i pjesmom.

Svoj prvi samostalni singl "Maštarija" Martin Kosovec je kao poseban gost premijerno izveo 23. veljače, u zabavnom dijelu druge polufinalne večeri Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. „Maštarija“ nastavlja nizati velike uspjehe: već je dva mjeseca u top deset najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru, nedugo nakon izlaska ušla je i u službeni hrvatski Billboard, trenutno je #6 najpretraživanija pjesma na Shazamu u Hrvatskoj, a u utrci je i za nagradu Cesarica kao Hit ožujka. Pjesma odsad ima i glazbeni videospot koji je vjeran prikaz šarmantne kombinacije nostalgije i mladosti u glazbenikovom upečatljivom izričaju. Iza pratećeg video spota koji se, u skladu s pjesmom, može opisati kao moderna interpretacija retro estetike, stoji Lumiere Production, a svi prekrasni kadrovi – od prepuštanja maštanju na ‘suncu Jadrana‘, vožnje u klasičnom oldtajmerskom Mercedesu i scena iz veličanstvene Kristalne dvorane – snimljeni su u Opatiji.

image

Martin Kosovec

JOSIP CVITEšIć, LUMIERE PRODUCTION

„Snimanje je prošlo odlično, nismo bili u cajtnotu pa smo sve snimili bez nekog napora i pressinga. Bilo je to jedno lijepo druženje po Opatiji s kamerama. Ovim putem zahvaljujem produkcijskom timu što je bio iznimno profesionalan i susretljiv i što vrlo dobro rade svoj posao“, kazao je Martin.

„Posebno se zahvaljujem Peggyju (Predragu Martinjaku) i Vanni što su napisali ovu pjesmu za mene, mom diskografu Universal Musicu što su tu uz mene i što maštaju zajedno sa mnom, HRT-u što su mi dali priliku da pjesmu predstavim na Dori i svima koji me podržavaju i slušaju“, izjavio je Martin. "Do suradnje s Vannom, koja me kao mentorica dovela do finala i pobjede u The Voice Hrvatska, došlo je sasvim prirodno, kao i sa svim drugim suradnicima koji su dali svoj obol pjesmi", nastavlja Martin.

image
JOSIP CVITEšIć, LUMIERE PRODUCTION

„Prvo sam došla samo sa sugestijom, bez cilja da autorski sudjelujem i eto, kroz proces rada, a budući da već dosta dobro poznajem Martina, sve se posložilo prirodno“, izjavila je Vanna. "‘Maštarija‘ je dosta zgodna kombinacija moderne glazbe, Martinovih osobnih preferencija, ali i nekih starih vremena. Smatram da pjesma u tekstu nosi sve elemente s kojima se Martin sjajno može predstaviti publici u svojoj prvoj pjesmi“, poručila je pjevačica. U nastavku uživajte u video spotu i prepustite se melodiji i vokalu - The Voicea.

Linker
23. travanj 2024 20:07