NETFLIX INSTAGRAM
jedva čekamo

Prvi pogled na serije i filmove: Od mjuzikla J.LO do Andrewa Scotta u ulozi Toma Ripleya

Streaming platforme i produkcijske kuće objavile su trailere za nadolazeće filmove i serije, a mi vam donosimo nekoliko naslova koji već sada zvuče kao potencijalni hitovi.

Streaming platforme i produkcijske kuće objavile su trailere za nadolazeće filmove i serije, a mi vam donosimo nekoliko naslova koji već sada zvuče kao potencijalni hitovi.

Serije i filmovi omiljena su nam razbibriga pa s nestrpljenjem čekamo čak i prve poglede na novitete koje nam pripremaju produkcijske kuće. U novom izboru trailera izdvojili smo Netflixovu seriju od osam epizoda o Tomu Ripleyju, kojeg je utjelovio Andrew Scoot. Također ćemo moći uživati u tinejdžerskoj ljubavi koju donosi film "Through My Window", a na Amazon Prime stiže dugoočekivani film Jennifer Lopez. A škotski glumac Ewana McGregora u najnovijem ostvarenju "Bleeding Love" dijeli s kćeri Clarom. U nastavku smo izdvojili trailere nadolazećih filmova i serija.

Ripley

Izašao je trailer za seriju od osam epizoda "Ripley". Radnja je smještena u New Yorku, šezdesete godine prošlog stoljeća, a prati seriju romana Highsmith. Naime, Tom Ripley (Andrew Scott) je prevarant, a unajmio ga je bogati industrijalac da otputuje u Italiju kako bi pokušao uvjeriti njegovog sina Dickieja Greenleafa (Johnny Flynn), da se vrati kući. Prihvaćanje posla Tomov je prvi korak u složen život pun prijevara, laži i ubojstava. Ripley je privučen Greenleafovim životnim stilom i zaljubljen je u njegovu djevojku Marge Sherwood koju glumi talentirana Dakota Fanning. Radnja filma zvuči slično "Talented Mr. Ripley" iz 1999. gdje su glavne uloge imali Matt Damon, Jude Law i Gwyneth Paltrow. Serija se očekuje na Netflixu 4. travnja 2024. godine.

Hit Man

Komedija "Hit Man" svjetlo dana ugledat će 7. lipnja 2024., a u glavnim ulogama gledamo Glena Powella kao policajca na tajnom zadatku iz Houstona koji se predstavlja kao ubojica kako bi spasio ženu u nevolji. Powella smo imali priliku upoznati u romantičnoj komediji "Anyone But You" i "Top Gun: Maverick", a društvo na filmskom platnu mu rade Adria Arjona, Austin Amelio, Sanjay Rao i Evan Holtzman.

This Is Me...Now: A Love Stoy

Streaming platforma Amazon Prime Video objavila je trailer za autobiografski mjuzikl "This is Me...Now: A Love Story" megapopularne zvijezde Jennifer Lopez. Riječ je o njezinom putu pronalaska ljubavi, a film se najavljuje i kao "pjevačičin put samoizlječenja i vječna vjera u bajkovite završetke". Osim filma, na isti datum, 16. veljače na Prime videu izaći će i album "This Is Me...Now". Uz Lopez, glumit će i njezin suprug Ben Affleck, Trevor Noah, Sofia Vergara, Keke Palmer, Post Malone i Kim Petras.

Through My Window: Looking at you

Španjolski ljubavni film "Through My Window" postao je popularan na Netflixu 2022. godine pa stoga i ne iznenađuje da su nakon toga snimljena dva filma - "Through My Window: Across the Sea" i "Through My Window: Looking At You" . Upravo je za treći film izašao trailer, a u njemu ćemo moći uživati 23. veljače 2024. Radnja trećeg filma počinje tamo gdje je drugi završio, a prati dvoje mladih - Aresa i Raquel kako se ponovno pronalaze u Barceloni i ubrzo shvaćaju da i dalje imaju snažne osjećaje jedno prema drugome. Glavne uloge imaju Julio Peña Fernández i Clara Galle.

Seize them

Objavljen je i trailer za britansku komediju u kojoj glavnu ulogu ima Aimee Lou Wood koju pamtimo iz serije "Sex education". Lou Wood glumi kraljicu Dagan koja ima ogroman ego i neustrašiva je sve dok je ne sruši revolucija koju vodi karizmatična Humble Joan, koju glumi irska glumica Nicola Coughlan, zvijezda serije "Bridgerton". Film će biti dostupan u kinima od 5. travnja 2024.

Bleeding Love

U filmu "Bleeding Love", glumac Ewan McGregor glumi sa svojom kćeri Clarom. Radnja filma je o odnosu između oca i kćeri. Otac odluči odvesti kći na putovanje kako bi je izvukao iz nevolje u kojoj se našla. Na putu shvate da je njihov odnos izrazito napet te se odluče suočiti s problemima. U traileru je i scena u kojoj Ewan i Clara pjevaju hit Leone Lewis "Bleeding Love", a film se očekuje u kinima 16. veljače 2024.

Linker
27. travanj 2024 13:11