Rita Ora

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Kraljica srca

Rita Ora utjelovit će poznatu književnu zlicu, a fanovi su oduševljeni njezinom transformacijom

U novom nastavku hit filma "Descendants (Potomci): The Rise of Red" koji stiže 12. srpnja na Disney+ Rita glumi ludu kraljevnu iz kultnih romana Lewisa Carrolla "Alisa u zemlji čudesa" i "Alisa s one strane ogledala".

U novom nastavku hit filma "Descendants (Potomci): The Rise of Red" koji stiže 12. srpnja na Disney+ Rita glumi ludu kraljevnu iz kultnih romana Lewisa Carrolla "Alisa u zemlji čudesa" i "Alisa s one strane ogledala".

Multitalentirana 33-godišnja zvijezda albanskih korijena Rita Ora otkrila je kako će imati svoj glumački debi u novom nastavku Disneyjevog filma "Descendants (Potomci) - The Rise Of Red". Naime, pjevačica će utjeloviti lik Kraljice srca iz popularnih priča Lewisa Carrolla o djevojčici Alisi. U "The Rise Of Red" utjelovit će zločestu majku glavne protagonistice Red.

"Glumim Kraljicu srca, to mi pristaje, zar ne? Ona nije ljubazna i slatka, pomalo je poput negativke. Letim u Atlantu na snimanje. Jedva čekam!", rekla još lani Ora prije početka snimanja. Ritina Kraljica srca opisana je kao suzdržljiva, tiranska kraljica, koja željeznom šakom vlada kraljevstvom Zemlje čudesa.

Na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelila nekoliko fotografija svog lika, a njezina voluminozna kraljevska haljina za novu ulogu ostavlja bez daha. Rita na fotografijama nosi periku u jarkoj crvenoj boji koja joj fantastičo stoji.

Ovaj spektakularan i raskošan crveni, koji će krasiti Ritinu fit figuru, još je jedan na popisu Disneyjevih kostima koji su poznati po svojoj vjernosti originalnim likovima, visokoj kvaliteti izrade, kreativnim detaljima i raznolikosti. Prisjetimo se onoga iz popularnog filma "Maleficent" koji uključuje dugu haljinu od tamnih, teksturiranih materijala, stiliziranu krunu i ogromna crna pernata krila. Mogli bismo reći da je lik Maleficent, barem što se kostima tiče, u Kraljici srca dobio ozbiljnu konkurenciju.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Inače, Disneyjev serijal "Descendants (Potomci)" postao je popularan zbog svog suvremenog pristupa klasičnim likovima, zarazne glazbe i univerzalnih tema koje privlače mlađu publiku širom svijeta. Prvi nastavak izašao je 2015., zatim je uslijedio drugi dio 2017. i treći 2019. godine. Novi film “The Rise of Red” prati Red, buntovnu kćer Kraljice srca, i Chloe, Pepeljuginu kćer sklonu perfekcionizmu. Kada tiranska Kraljica srca potakne puč protiv Auradona, polarne suprotnosti Red i Chloe moraju udružiti snage i otputovati u prošlost kako bi poništile traumatični događaj koji je Redinu majku natjerao da postane zla. Obožavatelji diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju 12. srpnja.

Linker
27. travanj 2024 09:29