Meryl Streep, Steve Martin, Paul Rudd, Martin Short i Selena Gomez

 GLORIA EDIT./INSTAGRAM
Ojačana postava

Stigla je nova sezona serije "Only Murders in the Building"

Ionako jakoj postavi koju čine Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez pridružila su se nova imena koja nagovještaju najbolju sezonu do sad.

Ionako jakoj postavi koju čine Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez pridružila su se nova imena koja nagovještaju najbolju sezonu do sad.

Na streaming servis Hulu, kod nas dostupan kroz Disney+ platformu, stigla je dugo iščekivana treća sezona serije "Only Murders in the Building". Točnije, stigle su prve dvije epizode, a iduća se očekuje 15. kolovoza. Od prve epizode od čijeg je izlaska prošlo nepune dvije godine, osvojila je gledatelje svojom interesantnom radnjom i još zanimljivijom glumačkom postavom. Naizgled nespojivi trio koji čine Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez na ekranu izvrsno funkcionira, a sad su ojačani s još dva zvučna imena. Najava da će im se u ovoj sezoni pridružiti Meryl Streep i Paul Rudd odjeknula je u brojnim medijima i zapalila društvene mreže koje su s nestrpljenjem iščekivale konačni početak prikazivanja.

Jednostavna radnja koja prati troje true crime entuzijasta koji kroz nastojanja razrješenja ubojstva u zgradi u kojoj žive pokreću svoj podcast odlična je za razbibrigu i kratki bijeg. Kao i u prethodne dvije sezone, tako i u trećoj okosnicu radnje čini ubojstvo koje ovaj trojac nastoji razriješiti, a sudeći prema dosadašnjim uspjesima nema sumnje u to da će i ova sezona završiti jednako uspješno.

No, nije radnja serije ta zbog koje se iščekivao početak prikazivanja. Glavni razlog je oskarovka Meryl Streep čije je pojavljivanje objavljeno sredinom siječnja i to Instagram objavom Selene Gomez na kojoj se nalazi glavna glumačka postava i u pozadini, iza kauča, izviruje Streep. Jednako koliko je nestvarno zvučala informacija o njezinom uključivanju u ovu seriju izgleda i njezina uloga koja ne može biti u većoj suprotnosti od stvarnog života oskarovke. Naime, njezin lik, Loretta Durkin, glumica je koja se nikad nije uspjela probiti i sad napokon dobiva kazališnu ulogu u predstavi jednog od glavnih protagonista Olivera kojeg utjelovljuje Martin Short.

Što se pak Paula Rudda tiče, još na kraju prošle sezone je bilo jasno kako je njegov lik taj čije ubojstvo se mora razriješiti u narednim epizodama. Pa ostaje samo vidjeti koliko je uvjerljiva Streep kao neuspješna glumica i hoće li i ovog puta ova interesantna trojka razriješiti ubojstvo.

Linker
27. travanj 2024 23:59