Jude Law, Ever Anderson i Alexander Molony

 SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
Za vikend gledamo...

Volite priču o dječaku koji nije želio odrasti? Stigao novi film, glumi i miljenik Jude Law

Jude Law je čaroban kao kapetan Kuka i navodno se nije presvlačio iz kostima kako ne bi zbunio djecu, mlade glumce. Također, kasnije ih je sve častio sladoledom koji je dovezao u malom kamionu...

Ako ste pretplaćeni na Disney + mrežu i ne znate što biste gledali ovaj vikend, imamo preporuku: "Petar Pan i Wendy". Naime, ovaj američki fantastični avanturistički film odnedavno dostupan već ima poprilično hvalospjevne kritike. Film je režirao David Lowery prema scenariju koji je napisao zajedno s Tobyjem Halbrooksom.

Jim Whitaker je radio kao producent u produkciji Walt Disney Picturesa. Film je inspiriran animiranim filmom Walta Disneya iz 1953. godine “Petar Pan”, koja se pak temelji na drami "Petar Pan" iz 1904. godine; ili, Dječak koji nije htio odrasti (poznat i kao "Peter i Wendy") J. M. Barrieja. Glavne uloge u filmu tumače Alexander Molony (u svom filmskom debiju) i Ever Anderson.

image

Joshua Pickering, Jacobi Jupe, i Ever Anderson

SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Jude Law, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk i Jim Gaffigan također se pojavljuju u sporednim ulogama. Priča prati Petra Pana i Wendy, koji odlaze u čarobni svijet Neverlanda s Wendynom braćom i Peterovom najboljom prijateljicom Zvončicom. Putem Wendy kreće u avanturu koja će joj promijeniti život i susreće Peterovog najvećeg neprijatelja kapetana Kuku.

image

Jude Law

CAT MORLEY/AVALON/PROFIMEDIA CAT MORLEY/AVALON/PROFIMEDIA

Produkcija ovog filma odvijala se u Vancouveru. Prvotno je trebao započeti 17. travnja 2020. i završiti u kolovozu 2020., no snimanje je odgođeno zbog pandemije COVID-19. Snimanje je stoga počelo godinu dana nakon., a dodatno snimanje se odvilo na poluotoku Bonavista u Newfoundlandu i Labradoru. Određene su scene snimane na Farskim otocima.

Linker
24. travanj 2024 01:09