Alicia Hahn

 PRESS
ove subote

Glazbena poslastica u Petom Kupeu: One Drop Music dovodi Denisa Horvata, Glowal i Aliciju Hahn

Hrvatsko-danski DJ stiže na One Drop Music zajedno s talijanskim duom Glowal i talentiranom njemačkom DJ-icom.

Hrvatsko-danski DJ stiže na One Drop Music zajedno s talijanskim duom Glowal i talentiranom njemačkom DJ-icom.

One Drop Music ove subote priprema novu melodičnu poslasticu. U Peti Kupe dovodi Denisa Horvata, talijanski duo Glowal i mladu njemačku DJ-icu Aliciju Hahn.

Denis Horvat je rođen u Hrvatskoj, a odrastao u Danskoj. Glazbeno se školovao uz Depeche Mode, Billy Idol, Blondie, a nakon otkrivanja elektroničke glazbe, techno mu je postao smisao života. Svoju glazbenu karijeru započeo je kao producent, ali mu nije dugo trebalo da se etablira kao vrhunski DJ. Horvat je posljednjih godina redoviti gost svih važnih elektroničkih događaja.

image

Denis Horvat

PRESS

Suradnju s navedenim renomiranim etiketama ima i talijanski duo Glowal koji se na scenu probio 2018. godine. Svojom produkcijom punom zaraznih ritmova i emotivnih vokala pridobili su pozornost važnih DJ-a poput Maceo Plexa, Tale of Usa, Solomuna i Dixona. Duo je sve traženiji s rasporedom na globalnim pozornicama uključujući Tomorrowland i Extrema Outdoor i klubovima kao što su Watergate, Fabric London i HÏ Ibiza.

image

Glowal

PRESS

Alicia Hahn je mlada i talentirana njemačka DJ-ica i producentica s klasičnim glazbenim obrazovanjem koja se u elektroničkoj glazbi pronašla u progresivnim melodijama emotivnog i energičnog karaktera.

image

Alicia Hahn

PRESS

Iako je njeno glazbeno putovanje u počecima, svirala je diljem Njemačke te dijelila pozornicu s imenima poput Adriatique, Mathame i Miss Monique.

image

Ulaznice možete kupiti u sklopu Eventima

PRESS
image
PRESS
Linker
04. svibanj 2024 04:49